ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/04/2020 19:45

Ulet dukshmëria për shkak të mjegullës në Kodrën e Diellit, Gjavato dhe Pletvar

Ulet dukshmëria për shkak të mjegullës në Kodrën e Diellit, Gjavato dhe Pletvar
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar. Siç kumtoi LAMM, komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:40
Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar. Siç kumtoi LAMM, komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa, ...

Për shkak të mjegullës ulet dukshmëria prej 50 deri 100 metra në Kodrën e Diellit
Nga LAMM njoftojnë se për shkak të mjegullës, prej 50 deri 100 metra është ulur dukshmëria në Kodrën e Diellit, në Gjavato dhe Pletvar. Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa nëpër korsi të lagështa ndërsa reshje të ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 20:43
Nga LAMM njoftojnë se për shkak të mjegullës, prej 50 deri 100 metra është ulur dukshmëria në Kodrën e Diellit, në Gjavato dhe Pletvar. Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa nëpër korsi të lagështa ndërsa reshje të ...

Ulet dukshmëria për shkak të mjegullës në Kodrën e Diellit, Gjavato dhe Pletvar
Shkup, 26 mars – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar, transmeton gazeta KOHA. Siç kumtoi LAMM, komunikacioni në ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 21:27
Shkup, 26 mars – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar, transmeton gazeta KOHA. Siç kumtoi LAMM, komunikacioni në ...

Ulet dukshmëria për shkak të mjegullës në Kodrën e Diellit, Gjavato dhe Pletvar
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar. Siç kumtoi LAMM, ...
Medial | 26-Mar-2020 21:27
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës prej 50 deri në 100 metra ka në Kodrën e Diellit dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar. Siç kumtoi LAMM, ...

Për shkak të mjegullës ulet dukshmëria prej 50 deri 100 metra në Kodrën e Diellit
Nga LAMM njoftojnë se për shkak të mjegullës, prej 50 deri 100 metra është ulur dukshmëria në Kodrën e Diellit, në Gjavato dhe Pletvar. Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa nëpër korsi të lagështa ndërsa reshje të ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 20:58
Nga LAMM njoftojnë se për shkak të mjegullës, prej 50 deri 100 metra është ulur dukshmëria në Kodrën e Diellit, në Gjavato dhe Pletvar. Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa nëpër korsi të lagështa ndërsa reshje të ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shkup, 26 mars – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 10:23
Shkup, 26 mars – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 10:14
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull dhe borë, zvogëlohet dukshmëria në pjesët e larta të vendit
Alsat 2020-03-26T09:56:47+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 10:14
Alsat 2020-03-26T09:56:47+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 08:57
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull dhe borë, zvogëlohet dukshmëria në pjesët e larta të vendit
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 09:58
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Shenja | 26-Mar-2020 08:57
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Shprehja | 26-Mar-2020 08:52
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 08:33
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka në ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Alsat 2020-03-26T08:11:23+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 08:13
Alsat 2020-03-26T08:11:23+01:00 Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të ...

?Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 08:13
Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 metra. Reshje të dëborës me intensitet mesatar ka ...

Mjegull në Kodrën e Diellit, borë në Mavrovë dhe Strazhë
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 ...
Medial | 26-Mar-2020 07:40
????? ? ???? ?????? Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Shikueshmëri të zvogëluar deri në 20 metra, për shkak të mjegullës sot në mëngjes ka në Kodrën e Diellit dhe në qafën malore Pletvar ku dukshmëria është 50 deri në 80 ...

Komunikacioni në Maqedoni nëpër korsi të lagështa
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa ndërsa reshje të shiut ka në Bukovë dhe Preskë. Për shtetasit e Maqedonisë janë të mbyllura të gjithë vendkalimet kufitare për ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 19:51
Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni në Maqedoni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa ndërsa reshje të shiut ka në Bukovë dhe Preskë. Për shtetasit e Maqedonisë janë të mbyllura të gjithë vendkalimet kufitare për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved