ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/04/2020 19:13

Çulev shpjegon si po bëhet kontrolli policor në rrugë gjatë orës policore

Çulev shpjegon si po bëhet kontrolli policor në rrugë gjatë orës policore
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 22:22
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 301 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 20:22
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 301 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Medial | 27-Mar-2020 00:07
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Ja si bëhet kontrolli policor në rrugë gjatë Orës policore
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...
IliriaNews | 26-Mar-2020 23:49
Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev thotë se qytetarë po e respektojnë masën e kufizimit të lëvizjes. “Për këto pesë ditë, 300 qytetarë nuk e kanë respektuar masën dhe kundër tyre do të ketë sanksione apo do t’ju ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte për televizionin ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 23:41
Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte për televizionin ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Shkup, 26 mars – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 23:35
Shkup, 26 mars – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte ...

Çulev: Qytetarët kryesisht e respektojnë kufizimin për lëvizje
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe ...
Medial | 26-Mar-2020 23:26
Shkup, 26 mars 2020 (MEDIAL) – Qytetarët kryesisht e respektojnë masën për kufizim të lëvizjes dhe tregojnë nivel të lartë të vetëdijes, edhe pse janë vërejtur disa shkelje, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme, Naqe ...

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 391 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 16:37
Që nga shpallja e orës policore gjithsej 391 qytetarë nuk e kanë respektuar këtë masë të Qeverisë, përfshirë këtu edhe mbi 60 raste të regjistruara gjatë 24 orëve të fundit. Nga rastet e fundit, 11 prej shkelësve janë ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 23:14
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Shprehja | 26-Mar-2020 22:52
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Nuhiu: Mbi 10 mijë qytetarë në vet izolim, 149 raste të shkeljes së kësaj mase
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 22:52
Në nivel shtetërore numri qytetarëve që janë në vet izolim ka mbërritur në 10 414 persona. Prej tyre vetëm 149 e kanë shkelur këtë masë. Dy herë në dit patrulla policore kryejnë kontrolle për të konstatuar nëse po ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Shprehja | 26-Mar-2020 22:11
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Medial | 26-Mar-2020 22:08
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 21:48
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:31
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Shkup, 26 mars – Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 21:24
Shkup, 26 mars – Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 21:13
Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej tyre janë minoren, ndërsa 6 të ...

Nuhiu: Deri më tani orën policore nuk e kanë respektuar 301 qytetarë
Alsat 2020-03-26T21:10:32+01:00 Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej ...
AlMaKos | 26-Mar-2020 21:13
Alsat 2020-03-26T21:10:32+01:00 Zv.ministri i Brendshëm Agim Nuhiu, thotë se deri tani 301 qytetarë nuk kanë respektuar masën orë policore, prej të cilëve 60 raste janë regjistruar vetëm në 24 orët e fundit. 11 prej ...

Padi penale për dy qytetarë të Kërçovës për shkeljen e orës policore
Policia shtroi padi penale kundër dy qytetarëve të Kërçovës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore. Për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprës penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 19:03
Policia shtroi padi penale kundër dy qytetarëve të Kërçovës të cilët nuk e kanë respektuar orën policore. Për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprës penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë ...

Tetovë, ja si kontrollohen personat e vetizoluar dhe sa janë gjithsej
Aktualisht në Tetovë në vetizolim janë gjithsej 503 persona, ky numër ishte më i lartë mirëpo një pjesë prej të vetizoluarve të cilët ishin kthyer nga shtetet e Bashkimit Evropian ju ka kaluar periudha e inkubacionit, ...
Arbresh | 26-Mar-2020 18:48
Aktualisht në Tetovë në vetizolim janë gjithsej 503 persona, ky numër ishte më i lartë mirëpo një pjesë prej të vetizoluarve të cilët ishin kthyer nga shtetet e Bashkimit Evropian ju ka kaluar periudha e inkubacionit, ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved