ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 11:42

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit për shtetasit e vendit si dhe afati i leje qëndrimit për shtetasit e huaj

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit për shtetasit e vendit si dhe afati i leje qëndrimit për shtetasit e huaj
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se ushtruesi i detyrës së ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 15:00
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se ushtruesi i detyrës së ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së ...

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit për shtetasit e vendit dhe afati i lejeqëndrimit për shtetasit e huaj
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud. ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i vlefshmërisë ...
Medial | 26-Mar-2020 15:10
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud. ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i vlefshmërisë ...

Vazhdohet vlefshmëria e letërnjoftimeve të skaduara dhe e lejeve të qëndrimit për të huajt
Ministria e Punëve të Brendshme dhe e Administratës Publike ka vendosur të shtyjë afatin e vlefshmërisë së letërnjoftimeve për shtetasit e Kosovës dhe të lejeve të qëndrimit për të huajt, për shkak të gjendjes së ...
Arbresh | 26-Mar-2020 15:03
Ministria e Punëve të Brendshme dhe e Administratës Publike ka vendosur të shtyjë afatin e vlefshmërisë së letërnjoftimeve për shtetasit e Kosovës dhe të lejeve të qëndrimit për të huajt, për shkak të gjendjes së ...

Ministria e Jashtme: Informacion për qytetarët shqiptarë, të cilët ndodhen në Bullgari
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...
Top Channel | 26-Mar-2020 14:15
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...

Vazhdohet vlefshmëria e letërnjoftimeve të skaduara dhe e lejeve të qëndrimit për të huajt
Ministria e Punëve të Brendshme dhe e Administratës Publike ka vendosur të shtyjë afatin e vlefshmërisë së letërnjoftimeve për shtetasit e Kosovës dhe të lejeve të qëndrimit për të huajt, për shkak të gjendjes së ...
Koha.net | 26-Mar-2020 14:57
Ministria e Punëve të Brendshme dhe e Administratës Publike ka vendosur të shtyjë afatin e vlefshmërisë së letërnjoftimeve për shtetasit e Kosovës dhe të lejeve të qëndrimit për të huajt, për shkak të gjendjes së ...

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit për shtetasit e vendit dhe afati i lejeqëndrimit për shtetasit e huaj
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud. ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i vlefshmërisë ...
Klan Kosova | 26-Mar-2020 14:57
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud. ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i vlefshmërisë ...

Njoftim me rëndësi për personat që u ka skaduar afati i letërnjoftimit
Ushtruesi i detyrës së ministrit në detyrë të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar sot vendimin ku të gjithë shtetasve të Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...
Lajminet | 26-Mar-2020 14:55
Ushtruesi i detyrës së ministrit në detyrë të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar sot vendimin ku të gjithë shtetasve të Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...

Çfarë do të ndodhë me shqiptarët që kalojnë afatet e qëndrimit në Bullgari? Ministria jep detajet
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...
GazetaTema | 26-Mar-2020 14:00
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit dhe i leje qëndrimit
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud.ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 14:54
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud.ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...

Vazhdohet afati i letërnjoftimeve për shtetasit e vendit dhe leje qëndrimeve për shtetasit e huaj
Ushtruesi i detyrës së ministrit në detyrë të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar sot vendimin ku të gjithë shtetasve të Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 14:54
Ushtruesi i detyrës së ministrit në detyrë të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar sot vendimin ku të gjithë shtetasve të Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...

MPB-ja ka një lajm të rëndësishëm për qytetarët dhe shtetasit e huaj
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka njoftuar se si pasojë e situatës së krijuar me virusin Covid-19, shtetasve të huaj u është vazhduar leja e qëndrimit në Kosovës, si dhe qytetarëve të kosovës ...
Zeri | 26-Mar-2020 14:48
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike ka njoftuar se si pasojë e situatës së krijuar me virusin Covid-19, shtetasve të huaj u është vazhduar leja e qëndrimit në Kosovës, si dhe qytetarëve të kosovës ...

Ndodheni në Bullgari dhe ju skadon leja?/ Ministria-shqiptarëve: Zgjatet afati i qëndrimit
Të gjithë shqiptarët që ndodhen në Bullgari dhe nuk kanë mundësi kthimi gjatë kësaj periudhe në Shqipëri nuk do të penalizohen. Ministria e Jashtme njofton se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati ...
VizionPlus | 26-Mar-2020 13:40
Të gjithë shqiptarët që ndodhen në Bullgari dhe nuk kanë mundësi kthimi gjatë kësaj periudhe në Shqipëri nuk do të penalizohen. Ministria e Jashtme njofton se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati ...

Vazhdohet afati i vlefshmërisë së letërnjoftimit dhe i leje qëndrimit
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud.ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...
EkonomiaOnline | 26-Mar-2020 14:45
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike njofton qytetarët se Ud.ministri, Xhelal Sveçla, ka nënshkruar vendimin ku të gjithë shtetasve të Republikës së Kosovës që iu ka skaduar apo iu skadon afati i ...

Ministria e Jashtme njoftim të rëndësishëm për shtetasit shqiptarë që ndodhen në Bullgari
Informacion për qytetarët shqiptarë, të cilët ndodhen në Bullgari Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë ...
Telegraf | 26-Mar-2020 13:37
Informacion për qytetarët shqiptarë, të cilët ndodhen në Bullgari Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë ...

Ministria e Jashtme: Informacion për qytetarët shqiptarë, të cilët ndodhen në Bullgari
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...
Lexo | 26-Mar-2020 13:12
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...

Informacion për shqiptarë, që ndodhen në Bullgari
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...
Illyriapress | 26-Mar-2020 13:03
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen në Bullgari, se autoritetet bullgare për Migracionin kanë vendosur që afati i lejeve të qëndrimit afatshkurtër dhe afatgjatë ...

Coronavirus – Çfarë po ndodh me shqiptarët e mbetur jashtë?
Shpërthimi i pandemisë së COVID – 19 i ka detyruar njerëzit të qëndrojnë “pezull”. Kjo ka ndodhur me ata që gjatë marrjes së masave kufizuese të lëvizjes, nuk janë gjendur në vendin e tyre të origjinës. E në këtë ...
ScanTv | 26-Mar-2020 11:43
Shpërthimi i pandemisë së COVID – 19 i ka detyruar njerëzit të qëndrojnë “pezull”. Kjo ka ndodhur me ata që gjatë marrjes së masave kufizuese të lëvizjes, nuk janë gjendur në vendin e tyre të origjinës. E në këtë ...

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme – Njoftim për shtetasit shqiptarë që ndodhen në Rumani
Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton gjithë shtetasit shqiptarë që ndodhen në Rumani. Në njoftim shkruhej se: “Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, pas ...
ScanTv | 26-Mar-2020 10:36
Nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton gjithë shtetasit shqiptarë që ndodhen në Rumani. Në njoftim shkruhej se: “Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, pas ...

COVID-19/ MEPJ: Shtetasit shqiptarë duhet të provojnë se e kanë të pamundur largimin nga territori rumun
TIRANË, 25 mars /MEDIAL/ -Shtetasit shqiptarë të cilët janë të detyruar të qëndrojnë në territorin e Rumanisë, duhet të provojnë se e kanë të pamundur largimin nga territori rumun. Ministria për Europën dhe Punët e ...
Medial | 25-Mar-2020 11:30
TIRANË, 25 mars /MEDIAL/ -Shtetasit shqiptarë të cilët janë të detyruar të qëndrojnë në territorin e Rumanisë, duhet të provojnë se e kanë të pamundur largimin nga territori rumun. Ministria për Europën dhe Punët e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved