ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 04/04/2020 19:34

Kredi deri në 500 mijë franga me 0 për qind interes për bizneset zvicerane

Kredi deri në 500 mijë franga me 0 për qind interes për bizneset zvicerane
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 21:57
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...

Bejta propozon ndihmë financiare për bizneset nga ana e qeverisë
Duke ju referuar gjendjes faktike nëpër të cilën po kalojnë ndërmarrjet private, ajo ka thëne se është e domosdoshme një pako ekonomike që do të parashihte ndihmë finaciare për bizneset e vogla dhe të mesme. Propozimi i ...
Lajminet | 26-Mar-2020 21:14
Duke ju referuar gjendjes faktike nëpër të cilën po kalojnë ndërmarrjet private, ajo ka thëne se është e domosdoshme një pako ekonomike që do të parashihte ndihmë finaciare për bizneset e vogla dhe të mesme. Propozimi i ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Portalb | 26-Mar-2020 20:37
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Qeveri: Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës së parë të ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 20:13
Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës së parë të ...

Sot filloi aplikimi për kredi pa kamatë në RMV, 3 mijë euro vlera minimale
Gjithë dokumentet e nevojshme për të aplikuar për kredi pa kamatë në Bankën zhvillimore, mund të merren në formë elektronike, transmeton Portalb.mk “Aplikimi për 5,7 milionë eurot e para të kredit pa kamatë nga Banka ...
Portalb | 26-Mar-2020 18:57
Gjithë dokumentet e nevojshme për të aplikuar për kredi pa kamatë në Bankën zhvillimore, mund të merren në formë elektronike, transmeton Portalb.mk “Aplikimi për 5,7 milionë eurot e para të kredit pa kamatë nga Banka ...

Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Shkup, 26 mars – Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 18:54
Shkup, 26 mars – Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të linjës ...

Qeveri: Të gjitha dokumentet për aplikim të kredive pa interes të Bankës Zhvillimore në dispozicion në mënyrë elektronike
Shkup, 26 mars 2020 Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të ...
Medial | 26-Mar-2020 18:48
Shkup, 26 mars 2020 Banka Zhvillimore, Drejtoria për të Ardhura Publike dhe Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëjnë apel firmave të cilat e mbledhin dokumentacionin i nevojshëm për aplikim të ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 17:15
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Shkup: Kompanitë kërkojnë ndihmë të riorientojne veprimtarinë
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...
Radio Evropa e Lire | 26-Mar-2020 16:56
Afaristët e Maqedonisë së Veriut krahas ndihmës financiare kërkojnë që të lehtësohen procedurat juridike për riorientimin e veprimtarisë duke u fokusuar në prodhimin e produkteve për të cilat ka mungesë në treg si; ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
Republika | 26-Mar-2020 11:34
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
TetovaSot | 26-Mar-2020 11:24
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...
Ina-Online | 26-Mar-2020 11:09
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, informon ...

Prej sot fillon aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...
Aktuale.MK | 26-Mar-2020 10:48
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes, paralajmërohet mbështetje edhe nga BE-ja
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...
Televizioni Koha | 26-Mar-2020 10:45
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...

Masat ekonomike / Fillon aplikimi për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, përcjell ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 10:36
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria, përcjell ...

Prej sot aplikim për kredi pa interes
Shkup, 26 mars – Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi ...
Koha.mk | 26-Mar-2020 10:29
Shkup, 26 mars – Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi ...

Prej sot fillon aplikim për kredi pa interes
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...
Alsat-M | 26-Mar-2020 09:49
Nga sot, ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e hotelierisë, turizmit dhe transportit të mallrave mund të aplikojnë për kredi pa interes nga 3.000 deri në 30.000 euro, që i paralajmëroi Qeveria. Thirrja ...

Kredi deri në 500 mijë franga me 0 interes për bizneset zvicerane
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...
AlbInfo | 25-Mar-2020 23:15
Ministri i Financave në Qeverinë Federale të Zvicrës, Ueli Maurer, ka deklaruar sot se Këshilli Federal është duke siguruarar 20 miliardë franga garanci për kreditimin e bizneseve, shkruan sda.ch. Një rregullore për ...

Banka Zhvillimore, kredi pa kamatë për kompanitë e vogla dhe të mesme
Banka zhvillimore e vendit në ueb faqen e saj www.mbdp.com.mk e ka shpallur thirrjen publike për linjën e parë kreditore, për kompanitë, mikro të vogla dhe të mesme. Aplikimi fillon sonte në mesnatë ku ndërmarrjet mund ...
Aktuale.MK | 25-Mar-2020 18:46
Banka zhvillimore e vendit në ueb faqen e saj www.mbdp.com.mk e ka shpallur thirrjen publike për linjën e parë kreditore, për kompanitë, mikro të vogla dhe të mesme. Aplikimi fillon sonte në mesnatë ku ndërmarrjet mund ...

Maqedoni: Rrezikohen 29.000 të punësuar në sektorin e hotelerisë, kërkojnë ndihmë nga shteti
“Shteti të tregojë se a parasheh mbështetje për sektorin e hotelerisë. Nëse jo, ata me kohë të kërkojnë ndihmë përmes masave të tjera, që të mos mbesin pa kurrfarë të ardhurash”. Kështu bëri thirrje sot Grupacioni për ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 14:58
“Shteti të tregojë se a parasheh mbështetje për sektorin e hotelerisë. Nëse jo, ata me kohë të kërkojnë ndihmë përmes masave të tjera, që të mos mbesin pa kurrfarë të ardhurash”. Kështu bëri thirrje sot Grupacioni për ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved