ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 14:54

Kjo është lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë

Kjo është lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 12:15
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...

Kjo është lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...
Arbresh | 26-Mar-2020 11:58
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...

Lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...
Lajminet | 26-Mar-2020 11:53
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...

Lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 11:46
Administrata Tatimore e Kosovës njoftoi se bazuar në urdhëresën e Ministrisë së Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS), të datës: 23 Mars 2020, është duke ju dërguar ...

Kjo është lista e bizneseve që duhet të marrin vërtetimin për lëvizje të lirë
Formulari “Vërtetim për lëvizje te lirë” duhet të plotësohet me të dhënat e kërkuara për firmën/subjektin dhe për secilin punonjës, për të cilët kërkohet lëvizje e lirë, përgjatë orareve me kufizim në situatën e ...
Lajminet | 26-Mar-2020 11:44
Formulari “Vërtetim për lëvizje te lirë” duhet të plotësohet me të dhënat e kërkuara për firmën/subjektin dhe për secilin punonjës, për të cilët kërkohet lëvizje e lirë, përgjatë orareve me kufizim në situatën e ...

Njoftim i rëndësishëm nga ATK-ja
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), sot ka njoftuar tatimpaguesit për formën e marrjes se formularit për lëvizje të lirë të bizneseve, përcjell “Zëri.info”. Njoftim për tatimpagues; Të nderuar tatimpagues ...
Zeri | 26-Mar-2020 11:34
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), sot ka njoftuar tatimpaguesit për formën e marrjes se formularit për lëvizje të lirë të bizneseve, përcjell “Zëri.info”. Njoftim për tatimpagues; Të nderuar tatimpagues ...

Qalaj: Punëtorët duhet të pajisen me këtë vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...
Gazeta Observer | 26-Mar-2020 09:40
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...

Nga sot punëtorët duhet të pajisen me një vërtetim për të dal jashtë
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...
Arbresh | 26-Mar-2020 09:34
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...

Qalaj: Prej sot punëtorët duhet të pajisen me këtë vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Qalaj në “Zyrën e Ankesave” të RTV Dukagjinit, ka thënë se ky vërtetim mund të sigurohet për punonjësit nga kompanitë përkatëse, të cilat me kohë janë njoftuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës ...
Lajminet | 26-Mar-2020 09:24
Qalaj në “Zyrën e Ankesave” të RTV Dukagjinit, ka thënë se ky vërtetim mund të sigurohet për punonjësit nga kompanitë përkatëse, të cilat me kohë janë njoftuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës ...

Qalaj: Nga sot punëtorët duhet të pajisen me një vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...
Telegrafi | 26-Mar-2020 09:03
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...

Drejtori i Policisë së Kosovës: Prej sot punëtorët duhet të pajisen me këtë vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Qalaj në “Zyrën e Ankesave” të RTV Dukagjinit, ka thënë se ky vërtetim mund të sigurohet për punonjësit nga kompanitë përkatëse, të cilat me kohë janë njoftuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe......
Zeri | 26-Mar-2020 09:20
Qalaj në “Zyrën e Ankesave” të RTV Dukagjinit, ka thënë se ky vërtetim mund të sigurohet për punonjësit nga kompanitë përkatëse, të cilat me kohë janë njoftuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe......

Drejtori i Policisë së Kosovës: Prej sot punëtorët duhet të pajisen me këtë vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...
Gazeta Express | 26-Mar-2020 09:14
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...

Qalaj: Prej sot punëtorët duhet të pajisen me një vërtetim për të dal jashtë gjatë kohës kur lëvizja është e kufizuar
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...
Indeks Online | 26-Mar-2020 09:07
Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka njoftuar se që nga dita e sotme të gjithë punëtorët që duhet të dalin në punë gjatë kohës sa është e kufizuar lëvizja, duhet të jenë të pajisur me një vërtetim si dëshmi ...

Berat Rukiqi: Operatorët ekonomik po pajisen me vërtetime për lëvizje gjatë kufizimit
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...
Zeri | 26-Mar-2020 08:55
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...

MPB: Nuk ka kufizim të lëvizjes për punëtorët e bizneseve që u është lejuar të punojnë
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, njofton të gjithë bizneset, se nuk ka kufizim të lëvizjes për punëtorët dhe administratën e tyre që janë lejuar të punojnë në këtë periudhë të pandemisë së ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 10:01
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, njofton të gjithë bizneset, se nuk ka kufizim të lëvizjes për punëtorët dhe administratën e tyre që janë lejuar të punojnë në këtë periudhë të pandemisë së ...

Berat Rukiqi: Operatorët ekonomik po pajisen me vërtetime për lëvizje gjatë kufizimit
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...
Medial | 26-Mar-2020 08:55
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...

Berat Rukiqi: Operatorët ekonomik po pajisen me vërtetime për lëvizje gjatë kufizimit
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...
Klan Kosova | 26-Mar-2020 08:52
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, ka njoftuar se operatorët ekonomik kanë nisur të pajisen me lejet e nevojshme për qarkullim gjatë orereve kur lëvizja është e kufizuar. “Grupi Ndërinstitucional për ...

Ministrja Hajdari keqpërdor Facebook-un e dikasterit që drejton, shpërndanë videot e Vetëvendosjes!
Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve, Rozeta Hajdari ka keqpërdorur ‘Facebook-un’ e dikasterit që ajo drejton, derisa ka shpërndarë videot e LVV-së. Duket se Hajdari ...
Indeks Online | 25-Mar-2020 21:06
Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve, Rozeta Hajdari ka keqpërdorur ‘Facebook-un’ e dikasterit që ajo drejton, derisa ka shpërndarë videot e LVV-së. Duket se Hajdari ...

Çfarë masash merren ndaj atyre që nuk e respektojnë ndalimin e qarkullimit në Kosovë?
Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e puneve të Brendshme ka rekomanduar që pyetjet për këtë t’i përcillen Policisë së Kosovës. “Ju lutem pyetjet tuaja t’i ...
EkonomiaOnline | 25-Mar-2020 19:58
Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e puneve të Brendshme ka rekomanduar që pyetjet për këtë t’i përcillen Policisë së Kosovës. “Ju lutem pyetjet tuaja t’i ...

Çfarë masash merren ndaj atyre që nuk e respektojnë ndalimin e qarkullimit në Kosovë?
Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia nuk kanë dhënë sqarime se me çka do të përballen qytetarët që nuk e respektojnë atë. Në ...
Gazeta Express | 25-Mar-2020 19:55
Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia nuk kanë dhënë sqarime se me çka do të përballen qytetarët që nuk e respektojnë atë. Në ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved