ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 11:01

“Kërkesë në kuvend për mediat/ Kreu i unionit të gazetarëve: 6120 punonjës të shtypit, të rrezikuar

“Kërkesë në kuvend për mediat/ Kreu i unionit të gazetarëve: 6120 punonjës të shtypit, të rrezikuar
Unioni i gazetarëve të Shqipërisë do ti kërkojë zyrtarisht komisionit të medias në kuvend që të ndërhyjë në mënyrë që qeveria të përfshijë në paketën e ndihmës edhe mediat. Janë 6120 punonjës të medias në Shqipëri me ...
Top Channel | 26-Mar-2020 15:29
Unioni i gazetarëve të Shqipërisë do ti kërkojë zyrtarisht komisionit të medias në kuvend që të ndërhyjë në mënyrë që qeveria të përfshijë në paketën e ndihmës edhe mediat. Janë 6120 punonjës të medias në Shqipëri me ...

“Kërkesë në kuvend për mediat”, kreu i unionit të gazetarëve: 6120 punonjës të shtypit të rrezikuar
Unioni i gazetarëve të Shqipërisë do ti kërkojë zyrtarisht komisionit të medias në kuvend që të ndërhyjë në mënyrë që qeveria të përfshijë në paketën e ndihmës edhe mediat. Janë 6120 punonjës të medias në Shqipëri me ...
GazetaTema | 26-Mar-2020 15:27
Unioni i gazetarëve të Shqipërisë do ti kërkojë zyrtarisht komisionit të medias në kuvend që të ndërhyjë në mënyrë që qeveria të përfshijë në paketën e ndihmës edhe mediat. Janë 6120 punonjës të medias në Shqipëri me ...

Gjermania para një recesioni nga koronavirusi? Çfarë mendojnë ekonomistët
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...
BalkanWeb | 26-Mar-2020 10:04
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...

DW: Gjermania para një recesioni nga koronavirusi? Çfarë mendojnë ekonomistët
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...
Standard | 26-Mar-2020 12:50
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...

Pasojat e pandemisë së Coronavirusit, Gjermania para një rënie ekonomike
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...
Telegrafi | 25-Mar-2020 10:35
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...

Kriza ekonomike nga koronavirusi/ Sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Ç’parashikohet për Gjermaninë
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...
Telegraf | 25-Mar-2020 10:35
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...

Pasojat e pandemisë së Coronavirusit, Gjermania para një rënie ekonomike
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...
Gazeta Ekonomia | 25-Mar-2020 13:31
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...

Kriza e koronaviusit: Gjermania para një recesioni?
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...
GazetaTema | 25-Mar-2020 10:11
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...

Pasojat e pandemisë së Coronavirusit, Gjermania para një rënie ekonomike
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...
EkonomiaOnline | 25-Mar-2020 11:37
Që kriza e Coronavirusit do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot kjo pandemi? Shefi i ri i ...

Gjermania para një recesioni?
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...
Alsat-M | 25-Mar-2020 10:01
Që kriza Corona do të shkaktojë një rënie të fuqishme të rendimentit ekonomik, këtë e ka kushdo të qartë. Por sa i fuqishëm do të jetë recesioni? Dhe a mund të ndihmojnë bonot Corona? Shefi i ri i këshillit të ...

Gjermania para një recesioni? Ç’mendojnë ekonomistët?
hefi i ri i këshillit të ekspertëve për vlerësimin e zhvillimit të përgjithshëm ekonomik parashikon një recesion të rëndë sivjet, por jo rënie me më shumë se dhjetë përqind. Kështu u shpreh Lars Feld të martën (24.03) ...
Lajminet | 25-Mar-2020 09:16
hefi i ri i këshillit të ekspertëve për vlerësimin e zhvillimit të përgjithshëm ekonomik parashikon një recesion të rëndë sivjet, por jo rënie me më shumë se dhjetë përqind. Kështu u shpreh Lars Feld të martën (24.03) ...

Koronavirusi, Unioni i Gazetarëve: Të bëhen teste të shpejta për stafet në media, po rrezikohen pagat
Unioni i Gazetarëve me anë të një deklarate për mediat shprehet se gazetarët duhet të shtojnë masat e vetëruajtjes nga epidemia. Po ashtu, Unioni thotë se duhet të bëhen teste të shpejta për punonjësit në media, ndërsa ...
Lajmi i Fundit | 24-Mar-2020 20:16
Unioni i Gazetarëve me anë të një deklarate për mediat shprehet se gazetarët duhet të shtojnë masat e vetëruajtjes nga epidemia. Po ashtu, Unioni thotë se duhet të bëhen teste të shpejta për punonjësit në media, ndërsa ...

Koronavirusi/ Unioni i Gazetarëve: Gazetarët të shtojnë masat e vetëruajtjes nga epidemia. Të bëhen teste të shpejta për stafet në media, po rrezikohen pagat
Unioni i Gazetarëve me anë të një deklarate për mediat shprehet se gazetarët duhet të shtojnë masat e vetëruajtjes nga epidemia. Po ashtu, Unioni thotë se duhet të bëhen teste të shpejta për punonjësit në media, ndërsa ...
BalkanWeb | 24-Mar-2020 20:10
Unioni i Gazetarëve me anë të një deklarate për mediat shprehet se gazetarët duhet të shtojnë masat e vetëruajtjes nga epidemia. Po ashtu, Unioni thotë se duhet të bëhen teste të shpejta për punonjësit në media, ndërsa ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved