ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 09:18

Spasovski: Me vendim të qeverisë nuk mund të ndryshohet afati i pasaportave

Spasovski: Me vendim të qeverisë nuk mund të ndryshohet afati i pasaportave
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...
Shprehja | 22-Feb-2020 02:48
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...

Kriza e pasaportave, qeveria s’ka ende zgjidhje
Qeveria i shqyrton zgjidhjet e mundshme për “krizën e pasaportave”, që ndodhi pasi Ministria e Brendshme mbeti pa ekzemplarë për pasaporta dhe dokumente të tjera. Sipas kryeministrit teknik Oliver Spasovski, një nga ...
Shprehja | 22-Feb-2020 01:03
Qeveria i shqyrton zgjidhjet e mundshme për “krizën e pasaportave”, që ndodhi pasi Ministria e Brendshme mbeti pa ekzemplarë për pasaporta dhe dokumente të tjera. Sipas kryeministrit teknik Oliver Spasovski, një nga ...

Nuk do të vazhdohet afati i pasaportave, Qeveria kërkon të shkurtohen afatet e dërgesës
Qeveria në bashkëpunim me kompaninë gjermane kërkon të shkurtohet afati për dorëzimin e dërgesës së re prej 100 mijë pasaportave për të mënjanuar krizën me dhënien e tyre sa më shpejtë që është e mundshme. Kjo është një ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 20:53
Qeveria në bashkëpunim me kompaninë gjermane kërkon të shkurtohet afati për dorëzimin e dërgesës së re prej 100 mijë pasaportave për të mënjanuar krizën me dhënien e tyre sa më shpejtë që është e mundshme. Kjo është një ...

Spasovski: Me ligj konfirmohet rëndësia e pasaportave, Qeveria nuk mund ta ndryshojë tekstin e ligjit
(MIA) – Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 16:14
(MIA) – Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem ...

Kriza e pasaportave, qeveria s’ka ende zgjidhje
Qeveria i shqyrton zgjidhjet e mundshme për “krizën e pasaportave”, që ndodhi pasi Ministria e Brendshme mbeti pa ekzemplarë për pasaporta dhe dokumente të tjera. Sipas kryeministrit teknik Oliver Spasovski, një nga ...
Alsat-M | 21-Feb-2020 15:26
Qeveria i shqyrton zgjidhjet e mundshme për “krizën e pasaportave”, që ndodhi pasi Ministria e Brendshme mbeti pa ekzemplarë për pasaporta dhe dokumente të tjera. Sipas kryeministrit teknik Oliver Spasovski, një nga ...

Spasovski: Me ligj konfirmohet rëndësia e pasaportave, Qeveria nuk mund ta ndryshojë tekstin e ligjit
Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem të thirr ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 14:53
Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem të thirr ...

Spasovski: Me ligj konfirmohet rëndësia e pasaportave, Qeveria nuk mund ta ndryshojë tekstin e ligjit
Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem të thirr ...
TetovaSot | 21-Feb-2020 14:50
Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se aspak nuk është problem të thirr ...

Spasovski: Me ligj konfirmohet rëndësia e pasaportave, Qeveria nuk mund ta ndryshojë tekstin e ligjit
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se ...
Medial | 21-Feb-2020 14:35
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Ligji për pasaportat konfirmon sa është rëndësia e çdo dokumenti dhe me vendim të Qeverisë nuk mund të ndryshojë teksti i ligjit, theksoi sot kryeministri Oliver Spasovski i cili tha se ...

Nuk ka pasaporta, nuk ka zgjidhje- qytetarët të bllokuar
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, transmeton ‘Ina’. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin tek ish-ministri ...
Gazeta Observer | 21-Feb-2020 14:32
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, transmeton ‘Ina’. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin tek ish-ministri ...

Spasovski: Me vendim të qeverisë nuk mund të ndryshohet afati i pasaportave
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, ka deklaruar kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...
Shenja | 21-Feb-2020 14:00
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, ka deklaruar kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...

Spasovski: Me vendim të qeverisë nuk mund të ndryshohet afati i pasaportave
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...
Aktuale.MK | 21-Feb-2020 13:52
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...

Spasovski: Nëse Çulev do të menaxhonte më mirë MPB-në nuk do të kishte krizë me pasaportat
Kryeministri teknik Oliver Spasovski sot tha se qeveria është në dijeni të krizës aktuale të pasaportave. Ai drejtpërdrejt akuzoi se ministri aktual i brendshme Naqe Çulev është fajtor për këtë, i cili sipas Spasovskit ...
Telegrafi | 20-Feb-2020 20:33
Kryeministri teknik Oliver Spasovski sot tha se qeveria është në dijeni të krizës aktuale të pasaportave. Ai drejtpërdrejt akuzoi se ministri aktual i brendshme Naqe Çulev është fajtor për këtë, i cili sipas Spasovskit ...

Spasovski: Me vendim të qeverisë nuk mund të ndryshohet afati i pasaportave
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...
Alsat-M | 21-Feb-2020 13:04
Afati i dokumenteve të udhëtimit është rregulluar me Ligj, teksti i të cilit nuk mund të ndryshohet me vendim të qeverisë, tha kryeministri teknik Oliver Spasovski. Në përgjigje të një pyetjeje gazetare, nëse ...

Nuk ka pasaporta, nuk ka zgjidhje, qytetarët të bllokuar
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, përcjell GazetaExpress nga Ina. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 10:53
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, përcjell GazetaExpress nga Ina. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin ...

Për Çulevin problemi është trashëguar, Spasovski i rekomandon ta menaxhojë më mirë MPB
Komisioni në MPB, i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev është formuar për shkak të numrit të kufizuar të formularëve të dokumenteve të udhëtimit, në mbledhjen e djeshme të parë ka shqyrtuar ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 09:58
Komisioni në MPB, i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev është formuar për shkak të numrit të kufizuar të formularëve të dokumenteve të udhëtimit, në mbledhjen e djeshme të parë ka shqyrtuar ...

Nuk ka pasaporta, nuk ka zgjidhje, qytetarët të bllokuar
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, përcjell GazetaExpress nga Ina. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 09:25
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët, përcjell GazetaExpress nga Ina. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin ...

Nuk ka pasaporta, nuk ka zgjidhje, qytetarët të bllokuar
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin tek ish-ministri Oliver Spasovski, ...
Ina-Online | 21-Feb-2020 09:07
Në Maqedoninë e Veriut ka mungesë të pasaportave dhe se kjo situatë ka bërë që të shpërthejnë me reagime qytetarët. Ministri i brendshëm teknik, Naqe Çulev për këtë ka drejtuar gishtin tek ish-ministri Oliver Spasovski, ...

Komisioni në MPB deri tani ka shqyrtuar 77 kërkesa për dhënie të pasaportës
Komisioni pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, i cili me vendim të ministrit Naqe Çulev u formua për shkak të numrit të kufizuar të pasaportave, në mbledhjen e parë kanë shqyrtuar 77 kërkesa nga qytetarët. Ata duhet ...
Telegrafi | 20-Feb-2020 16:42
Komisioni pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, i cili me vendim të ministrit Naqe Çulev u formua për shkak të numrit të kufizuar të pasaportave, në mbledhjen e parë kanë shqyrtuar 77 kërkesa nga qytetarët. Ata duhet ...

Për Çulevin problemi është trashëguar, Spasovski i rekomandon ta menaxhojë më mirë MPB
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Komisioni në MPB, i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev është formuar për shkak të numrit të kufizuar të formularëve të dokumenteve të udhëtimit, në mbledhjen ...
Medial | 21-Feb-2020 07:59
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Komisioni në MPB, i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme, Naqe Çulev është formuar për shkak të numrit të kufizuar të formularëve të dokumenteve të udhëtimit, në mbledhjen ...

Komisioni në MPB ka shqyrtuar 77 kërkesa nga qytetarë për dhënie të pasaportave
Komisioni në MPB i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev u formua për shkak të numrit të kufizuar të formularëve për dokumente udhëtimi, në takimin e djeshëm të parë ka shqyrtuar gjithsej 77 ...
Aktuale.MK | 20-Feb-2020 21:19
Komisioni në MPB i cili me vendim të ministrit të Punëve të Brendshme Naqe Çulev u formua për shkak të numrit të kufizuar të formularëve për dokumente udhëtimi, në takimin e djeshëm të parë ka shqyrtuar gjithsej 77 ...

123

Lajmet Kryesore

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved