ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 08:12

Dimitrov: Me vizitën e eurodeputetëve është dërguar sinjal për mbështetje të bisedimeve me BE-në

Dimitrov: Me vizitën e eurodeputetëve është dërguar sinjal për mbështetje të bisedimeve me BE-në
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Dacian Ciolos nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan Quçuk nga Bullgaria, raportues për ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 18:52
Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Dacian Ciolos nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan Quçuk nga Bullgaria, raportues për ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Dacian Ciolos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 18:19
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Dacian Ciolos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...
Aktuale.MK | 21-Feb-2020 20:51
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 20:07
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...

XHAFERI: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...
TetovaSot | 21-Feb-2020 19:59
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...

Çollosh dhe Quçuk: Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për fillimin e negociatave me BE-në
Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për t’i filluar negociatat me Bashkimin Evropian. Tani vijon vendim politik me metodologjinë e re të cilën e propozoi Komisioni Evropian. Vendi ka bërë hapa të mira me ligjin ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 19:45
Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për t’i filluar negociatat me Bashkimin Evropian. Tani vijon vendim politik me metodologjinë e re të cilën e propozoi Komisioni Evropian. Vendi ka bërë hapa të mira me ligjin ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Dacian Ciolos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...
Arbresh | 21-Feb-2020 19:09
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Dacian Ciolos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në Parlamentin Evropian për ...

Takim i ministrit Dimitrov me eurodeputetët Çollosh dhe Quçuk
Shkup, 21 shkurt – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Daçijan Çollosh nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan Quçuk nga ...
Koha.mk | 21-Feb-2020 18:52
Shkup, 21 shkurt – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Daçijan Çollosh nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan Quçuk nga ...

Takim i ministrit Dimitrov me eurodeputetët Çollosh dhe Quçuk
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Daçijan Çollosh nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan ...
Medial | 21-Feb-2020 18:40
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot u takua me eurodeputetët e grupit politik “Ripërtëritje e Evropës” Daçijan Çollosh nga Rumania, kryesues me grupin në PE dhe Ilhan ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, ...
Medial | 21-Feb-2020 18:16
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, ...

Spasovski: Vendimi pozitiv për nisjen e bisedimeve do ta kthejë kredibilitetin e BE-së
Kryeministri i Qeverisë teknike, Oliver Spasovski bashkërisht me zëvendëskryeministrin Bujar Osmani dhe me ministrin e Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, u takua me Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 16:55
Kryeministri i Qeverisë teknike, Oliver Spasovski bashkërisht me zëvendëskryeministrin Bujar Osmani dhe me ministrin e Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, u takua me Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, ...

Xhaferi: Kuvendi i përmbushi të gjitha prioritetet reformuese, tani është radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Shkup, 21 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në ...
Koha.mk | 21-Feb-2020 18:16
Shkup, 21 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot realizoi takim me eurodeputetët Daçian Çollos, kryetar i Grupit Ripërtërije Evropën dhe Ilhan Kjuçuk, raportues në ...

Ciolos: Vendit i duhet shumicë e fortë në Kuvend
Eurodeputeti Dacian Ciolos gjatë qëndrimit të tij në Shkup porositi partitë politikë për një fushatë me retorikë të matur me të cilën do të lejnë dyert hapur për një bashkëpunim pas zgjedhjeve. Ai tha se vendit i duhet ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 18:13
Eurodeputeti Dacian Ciolos gjatë qëndrimit të tij në Shkup porositi partitë politikë për një fushatë me retorikë të matur me të cilën do të lejnë dyert hapur për një bashkëpunim pas zgjedhjeve. Ai tha se vendit i duhet ...

Xhaferi u takua me Ciolos dhe Quçuk: Radha e BE-së të veprojë sipas meritave
Talat Xhaferi, kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut zhvilloi takim me kryetarit e grupit parlamentar “Renew Europe”, Dacian Ciolos dhe raportuesin për RMV-në në Parlamentin Evropian, Ilhan Quçuk. Xhaferi e ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 18:13
Talat Xhaferi, kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut zhvilloi takim me kryetarit e grupit parlamentar “Renew Europe”, Dacian Ciolos dhe raportuesin për RMV-në në Parlamentin Evropian, Ilhan Quçuk. Xhaferi e ...

(VIDEO) Europalamentarët liberalë vizitojnë Shkupin, BE-ja e gatshme për të njohur përparimin e Maqedonisë së Veriut
Kryeministri teknik, Oliver Spasovski, duke folur sot për hapjen e negociatave pas takimit me eurodeputetin, Dacian Ciolos, ka porositur vendet anëtare të BE-së, që të tregojnë pjekuri dhe të mos lënë hapësirë për ...
Shenja | 21-Feb-2020 17:08
Kryeministri teknik, Oliver Spasovski, duke folur sot për hapjen e negociatave pas takimit me eurodeputetin, Dacian Ciolos, ka porositur vendet anëtare të BE-së, që të tregojnë pjekuri dhe të mos lënë hapësirë për ...

(VIDEO) Kryeministri teknik flet për paralajmërimin për “fushatë të ndyrë” zgjedhore
Edhe përkundër gatishmërisë së institucioneve që të organizojnë zgjedhje të drejta dhe demokratike, fushata zgjedhore megjithatë do të jetë e ndyrë, pasi kjo varet më së shumti prej subjekteve politike që marrin pjesë ...
Shenja | 21-Feb-2020 17:02
Edhe përkundër gatishmërisë së institucioneve që të organizojnë zgjedhje të drejta dhe demokratike, fushata zgjedhore megjithatë do të jetë e ndyrë, pasi kjo varet më së shumti prej subjekteve politike që marrin pjesë ...

Spasovski: Vendimi pozitiv për nisjen e bisedimeve do ta kthejë kredibilitetin e BE-së
Kryeministri i Qeverisë teknike, Oliver Spasovski bashkërisht me zëvendëskryeministrin Bujar Osmani dhe me ministrin e Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, u takua me Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, ...
Arbresh | 21-Feb-2020 16:58
Kryeministri i Qeverisë teknike, Oliver Spasovski bashkërisht me zëvendëskryeministrin Bujar Osmani dhe me ministrin e Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, u takua me Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, ...

Ciolosh: Maqedonia e Veriut është e gatshme për nisje të bisedimeve, janë përmbushur të gjitha kushtet
Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, Dacian Ciolos, i cili është për vizitë zyrtare në vend bashkërisht me raportuesin e Kuvendit Evropian për Maqedoninë e Veriut, Ilhan Quçuk, sot në konferencë për sgtyp ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 15:34
Kryetari i grupit kuvendar ‘Evropë e rilindur’, Dacian Ciolos, i cili është për vizitë zyrtare në vend bashkërisht me raportuesin e Kuvendit Evropian për Maqedoninë e Veriut, Ilhan Quçuk, sot në konferencë për sgtyp ...

Çollosh dhe Quçuk: Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për fillimin e negociatave me BE-në
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për t’i filluar negociatat me Bashkimin Evropian. Tani vijon vendim politik me metodologjinë e re të cilën e propozoi Komisioni Evropian. ...
Medial | 21-Feb-2020 16:35
Shkup, 21 shkurt 2020 (MEDIAL) – Maqedonia e Veriut i ka plotësuar kriteret për t’i filluar negociatat me Bashkimin Evropian. Tani vijon vendim politik me metodologjinë e re të cilën e propozoi Komisioni Evropian. ...

Ciolos: Vendit i duhet shumicë e fortë në Kuvend
Eurodeputeti Dacian Ciolos gjatë qëndrimit të tij në Shkup porositi partitë politikë për një fushatë me retorikë të matur me të cilën do të lejnë dyert hapur për një bashkëpunim pas zgjedhjeve. Ai tha se vendit i duhet ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 16:11
Eurodeputeti Dacian Ciolos gjatë qëndrimit të tij në Shkup porositi partitë politikë për një fushatë me retorikë të matur me të cilën do të lejnë dyert hapur për një bashkëpunim pas zgjedhjeve. Ai tha se vendit i duhet ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved