ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 07:51

LSDM dhe VMRO-DPMNE, përplasje rreth pagës mesatare

LSDM dhe VMRO-DPMNE, përplasje rreth pagës mesatare
Rroga mesatare e paguar në dhjetor ka qenë 26.836 denarë, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës. Në nivel vjetor, statistika ka llogaritur se rroga neto shënon rritje për 4.1% krahasuar me periudhën e njëjtë të ...
Aktuale.MK | 21-Feb-2020 19:01
Rroga mesatare e paguar në dhjetor ka qenë 26.836 denarë, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës. Në nivel vjetor, statistika ka llogaritur se rroga neto shënon rritje për 4.1% krahasuar me periudhën e njëjtë të ...

Paga mesatare, përplasje e re mes pushtetit dhe opozitës
Rroga mesatare e paguar në dhjetor ka qenë 26.836 denarë, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës. Në nivel vjetor, statistika ka llogaritur se rroga neto shënon rritje për 4.1% krahasuar me periudhën e njëjtë të ...
Alsat-M | 21-Feb-2020 16:11
Rroga mesatare e paguar në dhjetor ka qenë 26.836 denarë, publikoi sot Enti Shtetëror i Statistikës. Në nivel vjetor, statistika ka llogaritur se rroga neto shënon rritje për 4.1% krahasuar me periudhën e njëjtë të ...

LSDM: Paga mesatare është rritur falë politikave tona ekonomike
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 10:39
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...

LSDM: Paga mesatare, e nxitur nga politikat ekonomike të LSDM-së
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë nlë ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 10:28
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë nlë ...

LSDM: Paga mesatare është rritur falë politikave tona ekonomike
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...
Arbresh | 21-Feb-2020 10:03
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...

LSDM: Paga mesatare është rritur falë politikave tona ekonomike
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 09:34
Partia maqedonase në pushtet LSDM, përmes një kumtese për media thotë se falë politikave të tyre ekomomike, paga mesatare është rritur deri në 26.836 denarë. Ata thonë se të dhënat zyrtare e konfirmojnë saktësinë e ...

LSDM: Paga mesatare, e nxitur nga politikat ekonomike të LSDM-së në 2,5 vitet e fundit është rritur për mbi 4.000 denarë
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë nlë ...
TetovaSot | 21-Feb-2020 09:37
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë nlë ...

LSDM: Paga mesatare për herë të parë është rritur mbi 26.000 denarë
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë në ...
Shenja | 21-Feb-2020 09:35
Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më tani në 26.836 denarë në ...

LSDM: Paga mesatare, e nxitur nga politikat ekonomike të LSDM-së në 2,5 vitet e fundit është rritur për mbi 4.000 denarë
Shkup, 21 shkurt 2020 Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më ...
Medial | 21-Feb-2020 09:28
Shkup, 21 shkurt 2020 Paga mesatare në vend nga viti 2017 shënon trend të të rritjes së vazhdueshme në dy vitet e fundit dhe është rritur për pothuajse 3000 denarë nga 22.808 denarë në qershor të vitit 2017 deri më ...

Rritet Neto rroga mesatare në Maqedoni
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...
Gazeta Express | 20-Feb-2020 18:19
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...

Neto rroga mesatare në dhjetor 26.836 denarë
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...
Televizioni Koha | 20-Feb-2020 15:57
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...

Neto rroga mesatare në dhjetor 26.836 denarë
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë, përcjell GazetaExpress nga shenja. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e ...
Gazeta Express | 20-Feb-2020 15:07
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë, përcjell GazetaExpress nga shenja. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e ...

Enti Shtetëror për Statistika thotë se rroga mesatare është 26.836 denarë
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...
Shenja | 20-Feb-2020 14:56
Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare mujore për një të ...

Rritet paga mesatare në Maqedoni
Siç njoftoi Enti Shtetëror për Statistika, paga mesatare neto gjatë dhjetorit të vitit të kaluar është 26.836 denarë. Sipas të dhënave të ESHS-së, paga mesatare neto e dhjetori të vitit të kaluar në krahasim me pagën e ...
Republika | 20-Feb-2020 14:43
Siç njoftoi Enti Shtetëror për Statistika, paga mesatare neto gjatë dhjetorit të vitit të kaluar është 26.836 denarë. Sipas të dhënave të ESHS-së, paga mesatare neto e dhjetori të vitit të kaluar në krahasim me pagën e ...

Neto rroga mesatare në dhjetor 26.836 denarë
Shkup, 20 shkurt – Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare ...
Koha.mk | 20-Feb-2020 14:37
Shkup, 20 shkurt – Neto rroga mesatare e paguar për një të punësuar në dhjetor të vitit 2019 është 26.836 denarë, publikoi Enti shtetëror për statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, neto rroga e paguar mesatare ...

Rritet paga mesatare në Maqedoni
Paga mesatare neto në muajin tetor të këtij viti ka qenë 24.817, që është më e madhe në krahasim me muajin tetor të vitit 2017 për 6.3%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika, rritja e pagës mesatare ka ...
Telegrafi | 21-Dec-2018 15:34
Paga mesatare neto në muajin tetor të këtij viti ka qenë 24.817, që është më e madhe në krahasim me muajin tetor të vitit 2017 për 6.3%. Sipas të dhënave të Entit Shtetëror për Statistika, rritja e pagës mesatare ka ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved