ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 08:52

Aksion kundër shitjes joligjore të cigareve

Aksion kundër shitjes joligjore të cigareve
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...
Aktuale.MK | 21-Feb-2020 18:16
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...

Aksion në Shkup dhe Tetovë kundër shitjes joligjore të cigareve
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...
Televizioni Koha | 21-Feb-2020 18:07
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...

Aksion në Shkup dhe Tetovë kundër shitjes joligjore të cigareve
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...
Gazeta Express | 21-Feb-2020 17:04
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...

Aksion në Shkup dhe Tetovë kundër shitjes joligjore të cigareve
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...
TetovaSot | 21-Feb-2020 16:36
Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Inspektoratin shtetëror të tregut, sot kanë realizuar dy aksione në Shkup dhe Tetovë, kundër shitjes joligjore të cigareve, duhanit të prerë ...

Konfiskohen 113 kilogramë duhan dhe 415 kuti cigaresh në Tetovë dhe Shkup
Drejtoria doganore në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetërore të Tregut, gjatë ditës së sotme zbatuan dy aksione kundër shitjes ilegale të cigareve dhe duhanit. “Dy aksionet në mënyrë paralele u zbatuan në Shkup dhe ...
Telegrafi | 21-Feb-2020 16:32
Drejtoria doganore në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetërore të Tregut, gjatë ditës së sotme zbatuan dy aksione kundër shitjes ilegale të cigareve dhe duhanit. “Dy aksionet në mënyrë paralele u zbatuan në Shkup dhe ...

Me foto sëmundjesh kundër duhanit! Cigaret në Shqipëri do shiten me imazhet e rënda
Duhanpirësit, para se të tymosin do të përballen me imazhe aspak të këndshme në paketën e tyre duke u kujtuar se duhani dëmton shëndetin, si në këto foto. Kjo është një tjetër nismë për të ndikuar në uljen e duhapirësve ...
Lexo | 21-Feb-2020 15:15
Duhanpirësit, para se të tymosin do të përballen me imazhe aspak të këndshme në paketën e tyre duke u kujtuar se duhani dëmton shëndetin, si në këto foto. Kjo është një tjetër nismë për të ndikuar në uljen e duhapirësve ...

Me foto sëmundjesh kundër duhanit! Cigaret në Shqipëri do shiten me imazhet e rënda
Duhanpirësit, para se të tymosin do të përballen me imazhe aspak të këndshme në paketën e tyre duke u kujtuar se duhani dëmton shëndetin, si në këto foto.
Top Channel | 21-Feb-2020 14:41
Duhanpirësit, para se të tymosin do të përballen me imazhe aspak të këndshme në paketën e tyre duke u kujtuar se duhani dëmton shëndetin, si në këto foto.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved