ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/02/2020 13:55

Origjina e Ditës së Shën Valentinit?

Origjina e Ditës së Shën Valentinit?
E dashuruar nga disa, e zhgënjyer nga të tjerët, Dita e Shën Valentinit vlerësohet gjerësisht si dita e fundit e romancës së djathë, jopologjenike, raporton “Independent”, transmeton . Ndërsa disa mund të jenë të ...
Lajminet | 14-Feb-2020 10:53
E dashuruar nga disa, e zhgënjyer nga të tjerët, Dita e Shën Valentinit vlerësohet gjerësisht si dita e fundit e romancës së djathë, jopologjenike, raporton “Independent”, transmeton . Ndërsa disa mund të jenë të ...

Pse Shën Valentini është dita e të dashuruarve?
14 shkurti është dita më romantike e vitit, kudo që shkojmë shohim vetëm zemra, lule, çokollata, mesazhe dashurie dhe gjeste të bukura mes çifteve. Deri tani e dimë që Shën Valentini është festa e të dashururarve, por ...
Bordo | 13-Feb-2018 13:31
14 shkurti është dita më romantike e vitit, kudo që shkojmë shohim vetëm zemra, lule, çokollata, mesazhe dashurie dhe gjeste të bukura mes çifteve. Deri tani e dimë që Shën Valentini është festa e të dashururarve, por ...

Si filloi Shën Valentini dhe si festohet në Kosovë? 14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet,...
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...
Kosova Sot | 14-Feb-2020 10:12
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...

Fakte rreth Ditës së Shën Valentinit!
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 10:11
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...

Si filloi Shën Valentini dhe si festohet në Kosovë
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...
Koha.net | 14-Feb-2020 10:02
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...

14 Shkurti Dita e Shën Valentinit, legjenda, kuriozitete
Shën Valentini është një shenjtor gjerësisht i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk ...
Telegraf | 14-Feb-2020 09:29
Shën Valentini është një shenjtor gjerësisht i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk ...

?Si filloi Shën Valentini dhe si festohet në Kosovë?
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 09:59
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...

Fakte rreth Ditës së Shën Valentinit!
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...
InFokusi | 14-Feb-2020 09:53
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...

?Si filloi Shën Valentini dhe si festohet në Kosovë
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...
Indeks Online | 14-Feb-2020 09:38
14 shkurti njihet si Dita e të Dashuruarve ku përveç dashurisë këtë ditë e bëjnë të veçantë edhe dhuratat që partnerët i shkëmbejnë me njëri tjetrin. Lulet, bizhuteritë e ndryshme, çokollatat, kartolinat janë disa nga ...

Traditat e festës së Shën Valentinit në mbarë botën
Si festohet 14 shkurti në mbarë botën? Të Premtën, pra sot me 14 shkurt, njerëzit në mbarë botën që vëzhgojnë Ditën e Shën Valentinit do të duan njëri-tjetrin me përzemërsi, qoftë në formën e kartave, dhuratave ose ...
Gazeta Observer | 14-Feb-2020 09:38
Si festohet 14 shkurti në mbarë botën? Të Premtën, pra sot me 14 shkurt, njerëzit në mbarë botën që vëzhgojnë Ditën e Shën Valentinit do të duan njëri-tjetrin me përzemërsi, qoftë në formën e kartave, dhuratave ose ...

Traditat e festës së Shën Valentinit në mbarë botën
Të Premtën në 14 shkurt, njerëzit në mbarë botën që vëzhgojnë Ditën e Shën Valentinit do të duan njëri-tjetrin me përzemërsi, qoftë në formën e kartave, dhuratave ose gjesteve, raporton “Independent”, transmeton . ...
Lajminet | 14-Feb-2020 09:06
Të Premtën në 14 shkurt, njerëzit në mbarë botën që vëzhgojnë Ditën e Shën Valentinit do të duan njëri-tjetrin me përzemërsi, qoftë në formën e kartave, dhuratave ose gjesteve, raporton “Independent”, transmeton . ...

Çfarë nuk dini rreth Shën Valentinit
Shën Valentini është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri për të, përveç faktit që quhej Shën Valentin dhe se vdiq më 14 shkurt në rrugën “Flaminia” në veri të Romës. Sot, ...
AlbInfo | 14-Feb-2020 08:50
Shën Valentini është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri për të, përveç faktit që quhej Shën Valentin dhe se vdiq më 14 shkurt në rrugën “Flaminia” në veri të Romës. Sot, ...

Sot festohet dita e të dashuruarve Sot është Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve. Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi...
Sot është Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve. Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke ...
Kosova Sot | 14-Feb-2020 08:27
Sot është Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve. Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke ...

Sot festohet dita e të dashuruarve
Sot është Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve. Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke ...
Gazeta Express | 14-Feb-2020 08:12
Sot është Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve. Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke ...

Sot festohet dita e të dashuruarve
Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke përfshirë dërgimin e kartolinave, luleve apo çokollatave. Por, kush ka ...
Lajminet | 14-Feb-2020 07:58
Shën Valentini festohet çdo vit më 14 shkurt. Është dita kur njerëzit ia shfaqin dashurinë një personi tjetër përmes dhuratave të ndryshme, duke përfshirë dërgimin e kartolinave, luleve apo çokollatave. Por, kush ka ...

Fakte rreth Ditës së Shën Valentinit!
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...
Indeks Online | 14-Feb-2020 07:48
Shën Valentini është një shenjtor i njohur, që ka jetuar në shekullin e tretë në Romë, i cili përkujtohet në datën 14 shkurt. Ai është lidhur që nga mesjeta me simbolin e dashurisë së sinqertë. Asgjë nuk dihet me siguri ...

14 shkurti i këtij viti i gjen 112 mijë njerëz beqarë në Kosovë
Nesër në tërë botën festohet Dita e të Dashuruarve apo Shën Valentini. Këtë vit 14 shkurti në Kosovë i gjen 112 mijë persona beqarë (single), sipas të dhënave të ofruara nga Facebook, e të cilat i ka paraqitur njohësi i ...
Arbresh | 13-Feb-2020 20:27
Nesër në tërë botën festohet Dita e të Dashuruarve apo Shën Valentini. Këtë vit 14 shkurti në Kosovë i gjen 112 mijë persona beqarë (single), sipas të dhënave të ofruara nga Facebook, e të cilat i ka paraqitur njohësi i ...

Qentë e vetmuar "shkruajnë letrat” e Shën Valentinit, duke u kërkuar njerëzve që t'i duan dhe t'i adoptojnë
Po, eshte e trishtueshme nese nuk e festoni 14 shkurtin Shen Valentinin, por ka edhe me keq. Mendoni per kafshet pa shtepi, pa ushqim dhe pa mbrojtje. Keshtu qendrat e kujdesit te kafsheve i kane marre keto kafshe dhe ...
ikub.al | 13-Feb-2020 15:16
Po, eshte e trishtueshme nese nuk e festoni 14 shkurtin Shen Valentinin, por ka edhe me keq. Mendoni per kafshet pa shtepi, pa ushqim dhe pa mbrojtje. Keshtu qendrat e kujdesit te kafsheve i kane marre keto kafshe dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved