ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/02/2020 10:35

Komuniteti i gazetarëve i dënon planet e KPM-së për ndalesë të raportimit nga Gjykatat

Komuniteti i gazetarëve i dënon planet e KPM-së për ndalesë të raportimit nga Gjykatat
Pasi e ka përcjellë shpalljen e vendimit për rastin “Syri i Popullit”, gazetarja Saranda Ramaj është kthyer në redaksi për ta shkruar tekstin për gazetën “Koha Ditore”. Ramaj, që kryesisht raporton tema nga fusha e ...
Koha.net | 22-Jan-2020 19:20
Pasi e ka përcjellë shpalljen e vendimit për rastin “Syri i Popullit”, gazetarja Saranda Ramaj është kthyer në redaksi për ta shkruar tekstin për gazetën “Koha Ditore”. Ramaj, që kryesisht raporton tema nga fusha e ...

Kusari: Nëse ndryshohet kodi i sjelljes KPM-ja shndërrohet në censurues të mediave
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...
Gazeta Observer | 22-Jan-2020 18:16
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...

Kusari: Nëse ndryshohet kodi i sjelljes KPM-ja shndërrohet në censurues të mediave
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...
Gazeta Express | 22-Jan-2020 18:04
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...

Kusari: Nëse ndryshohet kodi i sjelljes KPM-ja shndërrohet në censurues të mediave
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...
Koha.net | 22-Jan-2020 17:54
Komisioni i Pavarur për Medie – KPM, po synon miratimin e ndryshimeve në Kodin e Sjelljes për Shërbimet Mediale Audiovizuale, gjë që do ua ndalonte mediave raportimin nga Gjykatat. E një gjë të tillë juristja e medias, ...

Sot në “Express Intervistë” e ftuar Flutura Kusari
Me juristen e medias Flutura Kusari, do të diskutohet sot në “Express Intervistën” në KTV rreth “Raportimit të mediave nga gjykatat”. Kujtojmë se me vetë-iniciativë, Komisioni i Pavarur për Medie është futur në rishikim ...
Koha.net | 22-Jan-2020 15:38
Me juristen e medias Flutura Kusari, do të diskutohet sot në “Express Intervistën” në KTV rreth “Raportimit të mediave nga gjykatat”. Kujtojmë se me vetë-iniciativë, Komisioni i Pavarur për Medie është futur në rishikim ...

Skandal: KPM si Korea Veriore, synon ndalimin e raportimit nga gjykata
Komisioni i Pavarur për Media ka bërë rishikimin e dy dokumenteve me rëndësi, shkruan gazeta inFokus. Dokumentet që ky institucion ka rishikuar janë Rregullorja për mbrojtjen e fëmijëve dhe Kodin e Etikës. Kështu në ...
InFokusi | 21-Jan-2020 21:28
Komisioni i Pavarur për Media ka bërë rishikimin e dy dokumenteve me rëndësi, shkruan gazeta inFokus. Dokumentet që ky institucion ka rishikuar janë Rregullorja për mbrojtjen e fëmijëve dhe Kodin e Etikës. Kështu në ...

KPM-ja synon t’ua ndalojë mediave raportimet nga gjykatat, reagime kundër
Me vetë-iniciativë, Komisioni i Pavarur për Medie është futur në rishikim të dy dokumenteve me rëndësi: Rregulloren për mbrojtjen e fëmijëve dhe Kodin e Etikës. Në ueb-faqen e saj, ka publikuar edhe draftet e ...
Koha.net | 21-Jan-2020 20:28
Me vetë-iniciativë, Komisioni i Pavarur për Medie është futur në rishikim të dy dokumenteve me rëndësi: Rregulloren për mbrojtjen e fëmijëve dhe Kodin e Etikës. Në ueb-faqen e saj, ka publikuar edhe draftet e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved