ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 03:37

Qytetarët kundër shtrenjtimit të parkingjeve publike, thonë se është vendim i gabuar dhe në dëm të tyre

Qytetarët kundër shtrenjtimit të parkingjeve publike, thonë se është vendim i gabuar dhe në dëm të tyre
Nga janari i vitit 2020, qytetarët do të duhet të paguajnë më shtrenjtë për parkingjet në kryeqytet. Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë ...
Medial | 08-Nov-2019 20:11
Nga janari i vitit 2020, qytetarët do të duhet të paguajnë më shtrenjtë për parkingjet në kryeqytet. Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë ...

Qytetarët kundër shtrenjtimit të parkingjeve publike, thonë se është vendim i gabuar dhe në dëm të tyre
Nga janari i vitit 2020, qytetarët do të duhet të paguajnë më shtrenjtë për parkingjet në kryeqytet. Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë ...
Arbresh | 08-Nov-2019 20:04
Nga janari i vitit 2020, qytetarët do të duhet të paguajnë më shtrenjtë për parkingjet në kryeqytet. Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë ...

Qytetarët kundër shtrenjtimit të parkingjeve publike, thonë se është vendim i gabuar dhe në dëm të tyre
Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë këto parkingje nuk po e mirëpresin këtë vendim të Komunës së Prishtinë. Ata thonë se para se Komuna ta ...
Lajminet | 08-Nov-2019 19:50
Rregullat e reja parashihet të eliminojnë kolonat dhe tollovinë në komunikacionet. Por, qytetarët që i shfrytëzojnë këto parkingje nuk po e mirëpresin këtë vendim të Komunës së Prishtinë. Ata thonë se para se Komuna ta ...

Shtrenjtohet parkimi në Prishtinë
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
AlbInfo | 08-Nov-2019 18:10
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Ahmeti tregon si do ta zgjidhë problemin e komunikacionit në Prishtinë
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse ...
Zeri | 08-Nov-2019 16:45
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse ...

Ahmeti tregon si do ta zgjidhë problemin e komunikacionit në Prishtinë
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse gjatë ...
Medial | 08-Nov-2019 15:43
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse gjatë ...

Ahmeti tregon si do ta zgjidhë problemin e komunikacionit në Prishtinë
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse gjatë ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 15:43
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka treguar se si do ta zgjidhë problemin me komunikacionin dhe ndotjen e artit në Prishtinë. Ai ka thënë se mbi 100 mijë makina hyjnë në Prishtinë në rrugët hyrëse gjatë ...

Ahmeti flet për planet rreth zvogëlimit të tollovisë në trafik
Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se prej janarit 2020, parkingu publik do të jetë i kufizuar 2 orë për ata që nuk janë banorë të lagjeve dhe parkimi në qendër do të jetë më i shtrenjtë. ...
Zeri | 08-Nov-2019 15:04
Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se prej janarit 2020, parkingu publik do të jetë i kufizuar 2 orë për ata që nuk janë banorë të lagjeve dhe parkimi në qendër do të jetë më i shtrenjtë. ...

Ahmeti paralajmëron ndryshime të parkingut publik në Prishtinë, nga janari i vitit 2020
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se brenda ditës në Prishtinë hyjnë mbi 100 mijë makina, numër ky të cilin nuk mund ta përballojnë rrugët e ngushta të cilat nuk lejojnë zgjerim. Ahmeti ka thënë se periudha ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 14:25
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se brenda ditës në Prishtinë hyjnë mbi 100 mijë makina, numër ky të cilin nuk mund ta përballojnë rrugët e ngushta të cilat nuk lejojnë zgjerim. Ahmeti ka thënë se periudha ...

Ahmeti flet për planet rreth zvogëlimit të tollovisë
Ahmeti ka njoftuar se do të fillojmë ndërtimin e pesë Park and Ride parkingjeve në hyrje të qytetit. Ndërsa, ka shtuar se do të investojnë edhe më tutje në Transport Publik. Sipas tij, në javët dhe muajt në vijim do ta ...
Lajminet | 08-Nov-2019 14:55
Ahmeti ka njoftuar se do të fillojmë ndërtimin e pesë Park and Ride parkingjeve në hyrje të qytetit. Ndërsa, ka shtuar se do të investojnë edhe më tutje në Transport Publik. Sipas tij, në javët dhe muajt në vijim do ta ...

Ahmeti flet për planet rreth zvogëlimit të tollovisë dhe ndotjes në kryeqytet
Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se prej janarit 2020, parkingu publik do të jetë i kufizuar 2 orë për ata që nuk janë banorë të lagjeve dhe parkimi në qendër do të jetë më i shtrenjtë.
Kosova Press | 08-Nov-2019 14:46
Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se prej janarit 2020, parkingu publik do të jetë i kufizuar 2 orë për ata që nuk janë banorë të lagjeve dhe parkimi në qendër do të jetë më i shtrenjtë.

Nga janari shtrenjtohet parkimi në Prishtinë
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
Albportali | 08-Nov-2019 14:40
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Shtrenjtohet parkimi që nga janari në Prishtinë, priten këto rregulla të reja
Shpend Ahmeti do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin, për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion. Ahmeti ka thënë që prej vitit 2020 parkingu publik do të jetë i ...
InFokusi | 08-Nov-2019 14:15
Shpend Ahmeti do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin, për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion. Ahmeti ka thënë që prej vitit 2020 parkingu publik do të jetë i ...

Shtrejtohet parkimi në Prishtinë
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
AlbInfo | 08-Nov-2019 14:15
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Shtrenjtohet parkimi që nga janari në Prishtinë, këto janë rregullat
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...
Lajminet | 08-Nov-2019 14:01
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...

Nga janari shtrenjtohet parkimi në Prishtinë
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 13:55
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Shtrenjtohet parkimi që nga janari në Prishtinë, ja rregullat e reja për kryeqytetin
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...
Zeri | 08-Nov-2019 13:47
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...

Nga muaji janar shtrenjtohet parkingu në Prishtinë
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
Arbresh | 08-Nov-2019 13:47
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Që nga janari shtrenjtohet parkimi në Prishtinë, ja rregullat e reja për kryeqytetin
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...
EkonomiaOnline | 08-Nov-2019 13:40
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës do të vendosë masa të reja për parkingun publik. ...

Shtrenjtohet parkimi që nga janari në Prishtinë, ja rregullat e reja për kryeqytetin
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 13:33
Prishtina do të vendosë rregulla të reja që nga janari i vitit të ardhshëm për kryeqytetin. Për të eliminuar kolonat dhe tollovinë në komunikacion, Komuna e Prishtinës, do të vendosë masa të reja për vendparkimet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved