ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 05:18

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor, Xhaferi: Nevojitet koncensus

Ndryshimet në Kodin Zgjedhor, Xhaferi: Nevojitet koncensus
Shkup, 8 nëntor – Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, vlerëson se ndryshimet e Kodit Zgjedhor janë çështje e debatit politik dhe se për këtë nevojitet konsensus dhe tejkalim i dallimeve politike. Në një intervistë për TVM, ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 23:13
Shkup, 8 nëntor – Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, vlerëson se ndryshimet e Kodit Zgjedhor janë çështje e debatit politik dhe se për këtë nevojitet konsensus dhe tejkalim i dallimeve politike. Në një intervistë për TVM, ...

Xhaferi: Nuk mund të konvokohet Parlamenti i shpërbërë
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...
Albportali | 08-Nov-2019 13:00
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...

Osmani: NATO, më i rëndësishëm se sa mbajtja e zgjedhjeve më 12 prill
Zv/kryeministri për çështje evropiane në Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në një intervistë për AA ka folur lidhur me 12 prillin, datën e dakorduar për t’u mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në vend, Osmani ...
Arbresh | 08-Nov-2019 10:26
Zv/kryeministri për çështje evropiane në Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në një intervistë për AA ka folur lidhur me 12 prillin, datën e dakorduar për t’u mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në vend, Osmani ...

Osmani: NATO, më i rëndësishëm se sa mbajtja e zgjedhjeve më 12 prill
Zv/kryeministri për çështje evropiane në Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në një intervistë për AA ka folur lidhur me 12 prillin, datën e dakorduar për t’u mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në vend, Osmani ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 10:15
Zv/kryeministri për çështje evropiane në Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në një intervistë për AA ka folur lidhur me 12 prillin, datën e dakorduar për t’u mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në vend, Osmani ...

Xhaferi: Nuk mundet që Kuvendi i shpërndarë përsëri të mblidhet
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...
Republika | 08-Nov-2019 09:59
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...

Xhaferi: Nuk konvokohet Parlamenti i shpërbërë
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 09:32
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...

Xhaferi: Nuk mund të konvokohet Parlamenti i shpërbërë
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 08:49
Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të shpërbëhet në pajtim me afatet për ...

Xhaferi: Nuk mund të konvokohet Parlamenti i shpërbërë
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të ...
Medial | 08-Nov-2019 08:18
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, e ka përjashtuar mundësinë për konvokimin e sërishëm të Parlamentit, për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi që ai do të ...

Xhaferi: Nuk mund të Kuvendi i shpërndarë përsëri të mblidhet
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 22:25
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...

Xhaferi: Një Parlament i shpërbër nuk mund të mblidhet përsëri
Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi kundërshton mundësinë e ri-thirrjes së Parlamentit për ratifikimin e Protokollit të NATO-s pasi që ai të jetë shpërndarë në përputhje me afatin për zgjedhjet e parakohshme të ...
TetovaSot | 07-Nov-2019 23:15
Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi kundërshton mundësinë e ri-thirrjes së Parlamentit për ratifikimin e Protokollit të NATO-s pasi që ai të jetë shpërndarë në përputhje me afatin për zgjedhjet e parakohshme të ...

Xhaferi: Një Parlament i shpërbër nuk mund të mblidhet përsëri
Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi kundërshton mundësinë e ri-thirrjes së Parlamentit për ratifikimin e Protokollit të NATO-s pasi që ai të jetë shpërndarë në përputhje me afatin për zgjedhjet e parakohshme të ...
Aktuale.MK | 07-Nov-2019 22:52
Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi kundërshton mundësinë e ri-thirrjes së Parlamentit për ratifikimin e Protokollit të NATO-s pasi që ai të jetë shpërndarë në përputhje me afatin për zgjedhjet e parakohshme të ...

Xhaferi: Nuk mundet që Kuvendi i shpërndarë përsëri të mblidhet
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...
Arbresh | 07-Nov-2019 22:40
Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi hedh poshtë mundësinë për mbledhje të Kuvendit për shkak të ratifikimit të Protokollit për NATO, pasi të shpërndahet. Xhaferi në intervistë për RTVM-në sqaroi se Kodi Zgjedhor parasheh 60 ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved