ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 04:48

Buxheti 2020, 64 mln euro shtesë për fondin pensional

Buxheti 2020, 64 mln euro shtesë për fondin pensional
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...
Flaka | 08-Nov-2019 19:39
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...

Buxheti 2020, 64 mln euro shtesë për fondin pensional
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 16:12
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...

Buxheti 2020, 64 mln euro shtesë për fondin pensional
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 15:37
Ministria e financave planifikon të ndajë 64.3 milion euro më shumë, në fondin e sigurimit pensional dhe invalidor për vitin e ardhshëm, sipas projekt-buxhetit të vitit 2020. Edhe pse vetë Fondi ka kërkuar nën 20 milion ...

Alsat siguron draft-buxhetin për vitin 2020
Ministritë dhe institucionet kërkuan nga Qeveria shuma optimiste për projektet që janë në plan për t’u realizuar vitin e ardhshëm, por nga Qeveria bënë shkurtime serioze të projektimeve të tyre. Alsat siguroi draft- ...
Alsat-M | 07-Nov-2019 15:45
Ministritë dhe institucionet kërkuan nga Qeveria shuma optimiste për projektet që janë në plan për t’u realizuar vitin e ardhshëm, por nga Qeveria bënë shkurtime serioze të projektimeve të tyre. Alsat siguroi draft- ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved