ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2020 07:52

Politikanët serb të dënuar për puç ndaj institucioneve të shtetit në Mal të Zi apelojnë vendimin

Politikanët serb të dënuar për puç ndaj institucioneve të shtetit në Mal të Zi apelojnë vendimin
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviç dhe Andrija Mandiç, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
BalkanWeb | 21-Oct-2019 17:21
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviç dhe Andrija Mandiç, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
Arbresh | 21-Oct-2019 17:27
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e......
Zeri | 21-Oct-2019 17:23
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e......

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
EkonomiaOnline | 21-Oct-2019 17:10
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
TetovaSot | 21-Oct-2019 17:01
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Dy politikanë pro-rusë të opozitës në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezhevic dhe Andrija Mandic, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentativat e dështuara ...
BalkanWeb | 21-Oct-2019 15:35
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezhevic dhe Andrija Mandic, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentativat e dështuara ...

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
Alsat-M | 21-Oct-2019 16:50
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Dy politikanë në Mal të Zi apelojnë dënimet për puç
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...
Radio Evropa e Lire | 21-Oct-2019 15:24
Në Gjykatën e Lartë në Podgoricë të Malit të Zi, avokatët kanë nisur apel për dy liderët pro-rusë të opozitës, Millan Knezheviq dhe Andrija Mandiq, të cilët janë dënuar me nga pesë vjet burgim për tentimet e dështuara ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved