ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 19:10

Zhvillimi ekonomik, Hoxha: Investimet kusht për biznese produktive

Zhvillimi ekonomik, Hoxha: Investimet kusht për biznese produktive
Ekonomia e tregut në shoqërinë përparimtare thotë se bizneset egzistojnë për konsumatorët dhe pa konsumator të kënaqur nuk ka biznese që arrijnë qëllimet e veta. Viti ekonomik i paralajmëruar nga qeveria duket se mbeti ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 08:31
Ekonomia e tregut në shoqërinë përparimtare thotë se bizneset egzistojnë për konsumatorët dhe pa konsumator të kënaqur nuk ka biznese që arrijnë qëllimet e veta. Viti ekonomik i paralajmëruar nga qeveria duket se mbeti ...

Të përbashkëtat dhe dallimet LVV – LDK në planin ekonomik
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
AlbInfo | 09-Oct-2019 14:25
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së në planin ekonomik
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 09:43
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...
Zeri | 09-Oct-2019 09:49
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 09:46
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re
Për bizneset dhe përfaqësuesit e tyre, disa nga këto premtime janë të realizueshme e disa jo. Kryetari i bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, në një intervistë për Telegrafin, ka thënë se ambienti i ...
Lajminet | 09-Oct-2019 09:40
Për bizneset dhe përfaqësuesit e tyre, disa nga këto premtime janë të realizueshme e disa jo. Kryetari i bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi, në një intervistë për Telegrafin, ka thënë se ambienti i ...

Çka kanë të përbashkët dhe cilat janë dallimet mes LVV-së dhe LDK-së
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizjës Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 09:08
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizjës Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së në planin ekonomik
Nga rezultatet preliminare të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, Lëvizja Vetëvendosje ka fituar 25.49 për qind të votave, pasur nga Lidhja Demokratike e Kosovës me 24.82 për qind të votave. Këto rezultatet nuk përfshijnë ...
Lajminet | 09-Oct-2019 09:00
Nga rezultatet preliminare të Komisioni Qendror të Zgjedhjeve, Lëvizja Vetëvendosje ka fituar 25.49 për qind të votave, pasur nga Lidhja Demokratike e Kosovës me 24.82 për qind të votave. Këto rezultatet nuk përfshijnë ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...
Gazeta Ekonomia | 09-Oct-2019 09:00
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së në planin ekonomik
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Arbresh | 09-Oct-2019 08:53
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Zeri | 09-Oct-2019 08:40
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizjës Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 08:37
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizjës Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Bizneset skeptike për realizimin e premtimeve ekonomike nga qeveria e re
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 08:37
Investimet në ndërmarrjet publike, përmirësimi i sektorit privat, zhvillimi i bujqësisë dhe investimet në infrastrukturë kanë qenë disa nga prioritetet kryesore në programet e partive politike, të cilat i kanë ...

Të përbashkëtat dhe dallimet e LVV-së dhe LDK-së në planin ekonomik
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...
Radio Evropa e Lire | 09-Oct-2019 08:09
Programet ekonomike të dy partive me më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), nga ekspertë të fushës së ekonomisë konsiderohen se ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved