ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/02/2020 22:24

Singapori ia tejkalon Amerikës si shteti më konkurrues në botë përsa i përket ekonomisë

Singapori ia tejkalon Amerikës si shteti më konkurrues në botë përsa i përket ekonomisë
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...
GazetaTema | 09-Oct-2019 22:16
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
Gazeta Ekonomia | 09-Oct-2019 20:03
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

Singapori ia tejkalon Amerikës si shteti më konkurrues në botë përsa i përket ekonomisë
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...
ScanTv | 09-Oct-2019 18:52
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...

Indeksi Global i Konkurrueshmërisë: RMV-ja më mirë në inflacion, e më keq në infrastrukturë
Indeksi Global i Konkurrueshmërisë i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), e ka nxjerrë Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV) më mirë në mirëmbajtjen e inflacionit, e më keq në zhvillimin e infrastrukturës, njoftojnë nga ...
Portalb | 09-Oct-2019 17:03
Indeksi Global i Konkurrueshmërisë i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), e ka nxjerrë Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV) më mirë në mirëmbajtjen e inflacionit, e më keq në zhvillimin e infrastrukturës, njoftojnë nga ...

Indeksi Global Konkurrueshmërisë: RMV-ja më mirë në inflacion, e më keq në infrastrukturë
Indeksi Global i Konkurrueshmërisë i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), e ka nxjerrë Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV) më mirë në mirëmbajtjen e inflacionit, e më keq në zhvillimin e infrastrukturës, njoftojnë nga ...
Portalb | 09-Oct-2019 16:02
Indeksi Global i Konkurrueshmërisë i Forumit Ekonomik Botëror (WEF), e ka nxjerrë Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV) më mirë në mirëmbajtjen e inflacionit, e më keq në zhvillimin e infrastrukturës, njoftojnë nga ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
EkonomiaOnline | 09-Oct-2019 13:48
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 13:27
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

Shqipëria, më pak konkurruese – WEF: Humbet 5 pozicione në raportin global, zbret në vendin e 81-të
Shqipëria ka humbur plot 5 pozicione në raportin global të konkurrueshmërisë 2019 të sapo publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror. Ky dokument, së bashku me atë të të bërit biznes nga Banka Botërore është padiskutim më i ...
ScanTv | 09-Oct-2019 12:15
Shqipëria ka humbur plot 5 pozicione në raportin global të konkurrueshmërisë 2019 të sapo publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror. Ky dokument, së bashku me atë të të bërit biznes nga Banka Botërore është padiskutim më i ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved