ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 08/12/2019 15:03

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 08:31
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa” , “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “TargetFortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë dhe ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 09:56
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “TargetFortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë dhe ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 09:56
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
Alsat-M | 10-Oct-2019 09:28
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Shkup, 10 tetor – Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 09:20
Shkup, 10 tetor – Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...
Arbresh | 10-Oct-2019 08:39
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...

Anulohet gjykimi për rastin “Tortura”, kjo është arsyeja
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 16:21
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...

“Titanik” vazhdoi me shfaqjen e dëshmive
Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është ...
Shenja | 09-Oct-2019 13:21
Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është ...

Rasti “Tortura” kthehet nga fillimi, njëri nga pjesëtarët e jurisë jep dorëheqje
Rasti “Tortura” i cili ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte duke përfunduar, ...
Shenja | 09-Oct-2019 13:21
Rasti “Tortura” i cili ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte duke përfunduar, ...

Rasti “Tortura” kthehet nga fillimi
Rastin “Tortura” që ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte nga fundit, tani ...
Flaka | 09-Oct-2019 13:03
Rastin “Tortura” që ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte nga fundit, tani ...

Rasti “Tortura” kthehet nga fillimi, njëri nga pjesëtarët e jurisë jep dorëheqje
Rastin “Tortura” që ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte nga fundit, tani ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 12:51
Rastin “Tortura” që ka të bëjë me arrestimin e Lube Boshkoski në vitin 2011 kthehet nga fillimi pasi që njëri nga pjesëtarët e jurisë ka dhënë dorëheqje. Edhe pse gjykimi për rastin “Tortura” ishte nga fundit, tani ...

Vazhdon shfaqja e dëshmive (bombave) për parregullsitë zgjedhore
Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 12:44
Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është ...

Anulohet gjykimi për rastin “Tortura”, gjykatësja në gjendje të rëndë shëndetësore
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 12:44
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...

Seanca gjyqësore për lëndën ‘Titanik’ vazhdoi më shpalosjen e dëshmive
Me shpalosjen e dëshmive materiale në Gjykatën Penale të Shkupi vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore ‘Titanik’. Lënda që e udhëheq gjyqtari Osman Shabani, ndërsa përfaqësuese e Prokurorisë është Lile Stefanova ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 12:08
Me shpalosjen e dëshmive materiale në Gjykatën Penale të Shkupi vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore ‘Titanik’. Lënda që e udhëheq gjyqtari Osman Shabani, ndërsa përfaqësuese e Prokurorisë është Lile Stefanova ...

“Titanik” vazhdoi me shfaqjen e dëshmive
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa ...
Medial | 09-Oct-2019 12:34
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Me shfaqjen e dëshmive materiale sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik”. Lëndën, të cilën e udhëheq gjykatësi Osman Shabani, ndërsa ...

Seanca gjyqësore për lëndën ‘Titanik’ vazhdoi më shpalosjen e dëshmive
Me shpalosjen e dëshmive materiale në Gjykatën Penale të Shkupi vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore ‘Titanik’. Lënda që e udhëheq gjyqtari Osman Shabani, ndërsa përfaqësuese e Prokurorisë është Lile Stefanova ...
Arbresh | 09-Oct-2019 12:08
Me shpalosjen e dëshmive materiale në Gjykatën Penale të Shkupi vazhdoi gjykimi për parregullsitë zgjedhore ‘Titanik’. Lënda që e udhëheq gjyqtari Osman Shabani, ndërsa përfaqësuese e Prokurorisë është Lile Stefanova ...

Anulohet gjykimi për rastin “Tortura”
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...
Alsat-M | 09-Oct-2019 12:00
Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska. Rasti është në fazën e dëshmive, ...

Seanca të reja për “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat nga PSP-ja i morën në kompetencë dhe veprim të mëtutjeshëm Prokuroria Publike e ...
Albportali | 09-Oct-2019 10:52
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat nga PSP-ja i morën në kompetencë dhe veprim të mëtutjeshëm Prokuroria Publike e ...

Seanca të reja për “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup, për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik” , “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat tash përfaqësohen nga Prokuroria Themelore Publike (PTHP), pasi të njëjtat ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 10:01
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup, për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik” , “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat tash përfaqësohen nga Prokuroria Themelore Publike (PTHP), pasi të njëjtat ...

Sot seanca të reja për “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat nga PSP-ja i morën në kompetencë dhe veprim të mëtutjeshëm Prokuroria Publike e ...
Shenja | 09-Oct-2019 09:23
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Titanik”, “Transportuesi” dhe “Tortura”, të cilat nga PSP-ja i morën në kompetencë dhe veprim të mëtutjeshëm Prokuroria Publike e ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved