ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/10/2019 10:55

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë
Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë përgjegjës për ndalimin dhe ...
GazetaTema | 09-Oct-2019 22:46
Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë përgjegjës për ndalimin dhe ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...
VizionPlus | 09-Oct-2019 23:00
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...

SHBA kufizojnë dhënien e vizave për disa zyrtarë kinezë
Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë përgjegjës për ndalimin dhe ...
Zeri Amerikes | 09-Oct-2019 17:10
Shtetet e Bashkuara morën vendim të kufizojnë dhënien e vizave për anëtarë të qeverisë kineze dhe zyrtarë të Partisë Komuniste. Vendimi u morr për shkak të dyshimeve të besueshme se ata janë përgjegjës për ndalimin dhe ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 15:30
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 13:28
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...

SHBA-ja ka aplikuar kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës, ...
Portalb | 09-Oct-2019 13:11
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës, ...

SHBA-ja aplikon kufizime në dhënie të vizave për zyrtarë të lartë kinezë
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...
Radio Evropa e Lire | 09-Oct-2019 12:08
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do të vendosin kufizime në dhënien e vizave për zyrtarët kinezë, të cilët janë akuzuar për përfshirje në “ndalimin apo abuzimin” e myslimanëve ujgurë në rajonin Xinjiang të Kinës. ...

ShBA-ja u vendos kushte për viza zyrtarëve kinezë për shkak të shtypjes së myslimanëve
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë. Ky vendim erdhi pas një vendimi tjetër të ditës së hënë për ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 10:55
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë. Ky vendim erdhi pas një vendimi tjetër të ditës së hënë për ...

SHBA fut në listën e zezë 28 kompani kineze
Rreth 28 kompani kineze, janë përfshirë në listën e zezë të SHBA, pasi sipas saj janë të implikuara në shkelje të të drejtave dhe abuzime me minoritetet e tjera kryesisht myslimane në rajonin e Xinjangut. SHBA nuk mund ...
VizionPlus | 08-Oct-2019 14:44
Rreth 28 kompani kineze, janë përfshirë në listën e zezë të SHBA, pasi sipas saj janë të implikuara në shkelje të të drejtave dhe abuzime me minoritetet e tjera kryesisht myslimane në rajonin e Xinjangut. SHBA nuk mund ...

ShBA-ja u vendos regjim vizash zyrtarëve kinezë për shkak të shtypjes së myslimanëve
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë. Ky vendim erdhi pas një vendimi tjetër të ditës së hënë për ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 10:52
Shtetet e Bashkuara kanë thënë se do ta vendosin regjimin e vizave ndaj zyrtarëve kinezë që akuzohen për përfshirje në shtypjen e komunitetit mysliman në Kinë. Ky vendim erdhi pas një vendimi tjetër të ditës së hënë për ...

SHBA vendos në listë të zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së. Këto organizata akuzohen se janë përfshirë në kampanjën e represionit ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 09:29
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së. Këto organizata akuzohen se janë përfshirë në kampanjën e represionit ...

SHBA vendos në listë të zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së. Këto organizata akuzohen se janë përfshirë në kampanjën e represionit ...
TetovaSot | 08-Oct-2019 13:23
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së. Këto organizata akuzohen se janë përfshirë në kampanjën e represionit ...

SHBA-ja sanksionon organizata kineze për shkak të “abuzimit me ujgurë”
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listë në zezë 28 organizata kineze për përfshirjen e tyre të supozuar në abuzime kundër ujgurëve etnikë në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë pjesë e të ashtuquajturës ...
Radio Evropa e Lire | 08-Oct-2019 13:05
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listë në zezë 28 organizata kineze për përfshirjen e tyre të supozuar në abuzime kundër ujgurëve etnikë në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë pjesë e të ashtuquajturës ...

SHBA vendos në listë të zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së.
Kosova Press | 08-Oct-2019 12:49
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë renditur në listën e zezë 28 organizata qeveritare dhe tregtare kineze, tha Departamenti i Tregtisë i SHBA-së.

ShBA fut në listën e zezë 28 agjenci kineze për “shtypje” të ujgurëve
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listën e zezë 28 organizata kineze, të dyshuara si të përfshira në abuzime ndaj grupit etnik të ujgurëve në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë në të ashtuquajturën Lista ...
EkonomiaOnline | 08-Oct-2019 09:44
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listën e zezë 28 organizata kineze, të dyshuara si të përfshira në abuzime ndaj grupit etnik të ujgurëve në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë në të ashtuquajturën Lista ...

SHBA fut në listën e zezë 28 agjenci kineze për “shtypje” të myslimanëve ujgurë
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listën e zezë 28 organizata kineze, të dyshuara si të përfshira në abuzime ndaj grupit etnik të ujgurëve në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë në të ashtuquajturën Lista ...
Alsat-M | 08-Oct-2019 09:44
Shtetet e Bashkuara kanë futur në listën e zezë 28 organizata kineze, të dyshuara si të përfshira në abuzime ndaj grupit etnik të ujgurëve në provincën Xinjiang të Kinës. Organizatat tani janë në të ashtuquajturën Lista ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved