ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/11/2019 08:03

Nga 2015 bankat kanë fshirë nga bilancet 466 mln euro kredi të humbura

Nga 2015 bankat kanë fshirë nga bilancet 466 mln euro kredi të humbura
Huatë me probleme arritën 11 për qind të totalit në fund të muajit gusht duke shënuar nivelin më të ulët që nga fundi i vitit 2009, por që nga viti 2015 e deri në 6-mujorin e parë të vitit 2019, bankat kanë fshirë nga ...
Monitor | 10-Oct-2019 23:03
Huatë me probleme arritën 11 për qind të totalit në fund të muajit gusht duke shënuar nivelin më të ulët që nga fundi i vitit 2009, por që nga viti 2015 e deri në 6-mujorin e parë të vitit 2019, bankat kanë fshirë nga ...

Kreditë me probleme bien ndjeshëm në gusht, zbresin në nivelin më të ulët në 10 vjet
Huatë që nuk kthehen në afat nga bankat, në raport me totalin e kredisë dhënë për bizneset dhe individët ka shënuar një rënie të ndjeshme në muajin gusht. Sipas të dhënave të bankës së Shqipërisë, ky tregues ishte 11%, ...
Monitor | 10-Oct-2019 10:18
Huatë që nuk kthehen në afat nga bankat, në raport me totalin e kredisë dhënë për bizneset dhe individët ka shënuar një rënie të ndjeshme në muajin gusht. Sipas të dhënave të bankës së Shqipërisë, ky tregues ishte 11%, ...

Kreditë me probleme – Afati për të fshirë kreditë e humbura ulet në dy vjet
Duke filluar nga viti i ardhshëm, bankat duhet të fshijnë nga bilancet kreditë e klasifikuara si të humbura prej më shumë se dy vjetësh. Kjo pritet të ulë më tej raportin e kredive me probleme të sistemit bankar ...
ScanTv | 09-Oct-2019 14:25
Duke filluar nga viti i ardhshëm, bankat duhet të fshijnë nga bilancet kreditë e klasifikuara si të humbura prej më shumë se dy vjetësh. Kjo pritet të ulë më tej raportin e kredive me probleme të sistemit bankar ...

Bankat të shqetësuara për rrezikun politik, përkeqësimin e ekonomisë  dhe kursin e këmbimit
Ekspertët e Bankës së Shqipërisë, gjatë prezantimit të Raportit të Stabilitetit Financiar 6-mujori I 2019, e kanë vënë theksin në ngadalësimin e ekonomisë vendase. Sipas të dhënave të mëparshme të INSTAT, ekonomia u ...
Monitor | 09-Oct-2019 11:24
Ekspertët e Bankës së Shqipërisë, gjatë prezantimit të Raportit të Stabilitetit Financiar 6-mujori I 2019, e kanë vënë theksin në ngadalësimin e ekonomisë vendase. Sipas të dhënave të mëparshme të INSTAT, ekonomia u ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved