ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/10/2019 10:45

Facebook, fëmijët e interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin

Facebook, fëmijët e interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin
Facebooku ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...
InFokusi | 10-Oct-2019 09:35
Facebooku ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...

Alarm në Facebook, fëmijët të interesuar për lojëra fati dhe alkool
Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, përfshirë 130,000 të tillë në Mbretërinë e Bashkuar. Rreth 940,000 të mitur – 150,000 prej të ...
Lajminet | 10-Oct-2019 08:58
Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, përfshirë 130,000 të tillë në Mbretërinë e Bashkuar. Rreth 940,000 të mitur – 150,000 prej të ...

Facebook, fëmijët e interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin
Facebooku ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...
Kosova Press | 10-Oct-2019 08:54
Facebooku ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...

Alarm në Facebook, fëmijët të interesuar për lojëra fati dhe alkool
Facebook-u ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkoolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...
Flaka | 10-Oct-2019 08:40
Facebook-u ka diktuar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkoolin. Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740,000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved