ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/10/2019 11:06

Zgjerohen hetimet për rastin “Reketi”, katër të dyshuar të tjerë

Zgjerohen hetimet për rastin “Reketi”, katër të dyshuar të tjerë
Nënkryetarja e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Frosina Remenski është e dyshuara e re në skandalin e njohur “Reketi”. Ajo dhe katër persona të tjerë, emrat e të cilëve nuk janë publikuar dyshohen të jenë përfshirë në ...
BalkanWeb | 09-Oct-2019 22:17
Nënkryetarja e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Frosina Remenski është e dyshuara e re në skandalin e njohur “Reketi”. Ajo dhe katër persona të tjerë, emrat e të cilëve nuk janë publikuar dyshohen të jenë përfshirë në ...

E dyshuara për rastin ‘Haraçi’ Frosina Remenski shfaqet në Gjykatën Penale
Deputetja dhe nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenki sot u shfaq në Gjykatën Penale para gjykatësit në procedurë paraprake për hetimin e zgjeruar për rastin ‘Haraçi’. Gjyqtarja në procedurë paraprake duhet të vendosë ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 11:20
Deputetja dhe nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenki sot u shfaq në Gjykatën Penale para gjykatësit në procedurë paraprake për hetimin e zgjeruar për rastin ‘Haraçi’. Gjyqtarja në procedurë paraprake duhet të vendosë ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 09:35
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

E dyshuara për rastin ‘Haraçi’ Frosina Remenski shfaqet në Gjykatën Penale
Deputetja dhe nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenki sot u shfaq në Gjykatën Penale para gjykatësit në procedurë paraprake për hetimin e zgjeruar për rastin ‘Haraçi’. Gjyqtarja në procedurë paraprake duhet të vendosë ...
Arbresh | 10-Oct-2019 11:42
Deputetja dhe nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenki sot u shfaq në Gjykatën Penale para gjykatësit në procedurë paraprake për hetimin e zgjeruar për rastin ‘Haraçi’. Gjyqtarja në procedurë paraprake duhet të vendosë ...

Deputetja e LSDM-së Frosina Remenski merret në pyetje si e dyshuar në rastin “Reket”
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 11:35
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...

Frosina Remenski merret në pyetje
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 11:24
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 11:17
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Republika | 10-Oct-2019 11:10
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Personat e rinj të dyshuar për tastin “Reket” janë ftuar në Gjykatën penale
???????? ??? Shkup, 10 tetor 2019 (MEDIAL) – Personat të cilët janë të përfshirë me propozimin për përcaktimin e masave për kujdes lidhur me rastin “Reket” sot janë ftuar në Gjykatën Themelore Penale Shkup që të ...
Medial | 10-Oct-2019 11:07
???????? ??? Shkup, 10 tetor 2019 (MEDIAL) – Personat të cilët janë të përfshirë me propozimin për përcaktimin e masave për kujdes lidhur me rastin “Reket” sot janë ftuar në Gjykatën Themelore Penale Shkup që të ...

Janeva sot në kontroll kardiologjik
Shkup, 10 tetor – E dyshuara Katica Janeva është në gjendje të jo të mirë shëndetësore dhe sot i është lejuar që t’i nënshtrohet një ekzaminimi kardiologjik-internist në Spitalin Zhan Mitrev, kanë konfirmuar avokatët e ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 10:52
Shkup, 10 tetor – E dyshuara Katica Janeva është në gjendje të jo të mirë shëndetësore dhe sot i është lejuar që t’i nënshtrohet një ekzaminimi kardiologjik-internist në Spitalin Zhan Mitrev, kanë konfirmuar avokatët e ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 10:32
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Frosina Remenski merret në pyetje
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...
Alsat-M | 10-Oct-2019 10:18
Frosina Remenski si e dyshuar e re në rastin “Reket” po merret në pyetje në këto momente nga gjykatësi i procedurës paraprake. Dje Prokuroria për Remenski kërkoi vetëm masa kujdesi, ashtu si për babanë e Bokit 13 dhe ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Zhvatja’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Zhvatja’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Shenja | 10-Oct-2019 10:11
Personat e dyshuar në rastin ‘Zhvatja’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Albportali | 10-Oct-2019 09:56
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Të bërit krim megjithatë nuk ia vlen
Sot presim të dalë aktakuza për rastin “Shantazhi” ku të dyshuar janë ish-prokurorja speciale Katica Janeva, Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski. Dhe derisa ende nuk e kemi tretur tërë mllefin për atë se si mundet që një ...
Portalb | 10-Oct-2019 09:49
Sot presim të dalë aktakuza për rastin “Shantazhi” ku të dyshuar janë ish-prokurorja speciale Katica Janeva, Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski. Dhe derisa ende nuk e kemi tretur tërë mllefin për atë se si mundet që një ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 09:46
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Të dyshuarit e ri për rastin ‘Haraçi’ thirren në Gjykatën Penale
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...
Arbresh | 10-Oct-2019 09:43
Personat e dyshuar në rastin ‘Haraçi’ sot janë thirrur në Gjykatën Penale të Shkupit që të deklarohen para gjykatësit në procedurë paraprake. “Duke vepruar me propozim të Prokurorisë Themelore Publike, para gjykatësit ...

Ruskoska konfirmon se Jasna Mandiq do të sillet në gjykatë
Prokurorija për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit Vilma Ruskoska, për “Sitel” konfirmoi se sonte një nga të dyshuarit e rinj në çështjen “Haraçi” do të sillet para gjykatësi të procedurës paraprake i cili ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 19:03
Prokurorija për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit Vilma Ruskoska, për “Sitel” konfirmoi se sonte një nga të dyshuarit e rinj në çështjen “Haraçi” do të sillet para gjykatësi të procedurës paraprake i cili ...

Arrest shtëpiak për Jasna Mandiq si e dyshuar në rastin “Reket”
Arrest shtëpiak për nënkryetaren e Lidhjes Ndërkombëtare Jasna Mandiq e cila është e dyshuar për mashtrim dhe pastrim parash në hetimin e zgjeruar për rastin “Reket”, mbrëmë përcaktoi gjykatësi i procedurës paraprake me ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 09:43
Arrest shtëpiak për nënkryetaren e Lidhjes Ndërkombëtare Jasna Mandiq e cila është e dyshuar për mashtrim dhe pastrim parash në hetimin e zgjeruar për rastin “Reket”, mbrëmë përcaktoi gjykatësi i procedurës paraprake me ...

Arrest shtëpiak për Jasna Mandiq
Shkup, 10 tetor – Arrest shtëpiak për nënkryetaren e Lidhjes Ndërkombëtare Jasna Mandiq e cila është e dyshuar për mashtrim dhe pastrim parash në hetimin e zgjeruar për rastin “Reket”, mbrëmë përcaktoi gjykatësi i ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 09:05
Shkup, 10 tetor – Arrest shtëpiak për nënkryetaren e Lidhjes Ndërkombëtare Jasna Mandiq e cila është e dyshuar për mashtrim dhe pastrim parash në hetimin e zgjeruar për rastin “Reket”, mbrëmë përcaktoi gjykatësi i ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved