ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/10/2019 00:03

BSH: Papunësia është rritur dhe të ardhurat kanë rënë tek familjet më 2019

BSH: Papunësia është rritur dhe të ardhurat kanë rënë tek familjet më 2019
Mbi 2000 familje të vrojtuara nga Banka e Shqipërisë raportuan rënie të punësimit, të ardhurave dhe shpenzimeve në gjashtë muajt e parë të vitit. Rezultatet e vrojtimit treguan se niveli i përgjithshëm i të ardhurave ...
Monitor | 10-Oct-2019 23:10
Mbi 2000 familje të vrojtuara nga Banka e Shqipërisë raportuan rënie të punësimit, të ardhurave dhe shpenzimeve në gjashtë muajt e parë të vitit. Rezultatet e vrojtimit treguan se niveli i përgjithshëm i të ardhurave ...

Tiranë/ Papunësia 4% më e lartë se mesatarja kombëtare
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqendruar gati 60 për ind ...
Telegraf | 10-Oct-2019 11:17
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqendruar gati 60 për ind ...

Çmimet e banesave u rritën me 1.8%, operatorët e tregut: Bie kërkesa
mapo.al Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi ...
Mapo | 10-Oct-2019 09:28
mapo.al Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi ...

BSH: Çmimet e banesave u rriten me 1.8% në 6-mujor. Operatorët e tregut: Bie kërkesa
Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi me mbi ...
BalkanWeb | 10-Oct-2019 07:26
Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi me mbi ...

Kosova në mesataren e rajonit me norma të interesit si dhe rritjen më të madhe në kreditim
Industria bankare në Kosovë brenda një kohe shumë të shkurtër ka arritur t’a përgjysmojë normën e interesit për kredi bankare. Sipas të dhënave të publikuara nga Banka Qendrore e Kosovës në Dhjetor 2018, norma mesatare ...
EkonomiaOnline | 10-Oct-2019 14:19
Industria bankare në Kosovë brenda një kohe shumë të shkurtër ka arritur t’a përgjysmojë normën e interesit për kredi bankare. Sipas të dhënave të publikuara nga Banka Qendrore e Kosovës në Dhjetor 2018, norma mesatare ...

BSH: Çmimet e banesave u rriten me 1.8% në 6-mujor, por ndërtuesit janë pesimistë
Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi me mbi ...
Monitor | 09-Oct-2019 23:05
Banka e Shqipërisë raportoi se çmimet e banesave janë rritur me 1.8 për qind në gjashtëmujorin e parë të vitit në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Banka e nxori këtë konkluzion pas një anketimi me mbi ...

Papunësia në Tiranë, 4% më shumë se mesatarja kombëtare
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike, në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqëndruar gati 60 për qind ...
Gazeta Dita | 09-Oct-2019 13:55
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike, në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqëndruar gati 60 për qind ...

Papunësia në Tiranë 4 pikë % më shumë se mesatarja kombëtare
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqendruar gati 60 për ind ...
Monitor | 09-Oct-2019 11:02
Teksa papunësia në shkallë vendi ka arritur në rekorde të ulëta historike në vetëm 11.5 për qind sipas rezultateve të anketës së forcave të punës në Shqipëri, në Tiranë dhe Durrës ku është përqendruar gati 60 për ind ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved