ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/03/2020 07:47

BE dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë

BE dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë
BE-ja dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi në fushat e të drejtave të njeriut, demokracisë, dhe shtetit të së drejtës. Vazhdimësia e programit të përbashkët ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 10:42
BE-ja dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi në fushat e të drejtave të njeriut, demokracisë, dhe shtetit të së drejtës. Vazhdimësia e programit të përbashkët ...

BE dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë
BE-ja dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi në fushat e të drejtave të njeriut, demokracisë, dhe shtetit të së drejtës. Vazhdimësia e programit të përbashkët ...
Arbresh | 10-Oct-2019 10:49
BE-ja dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi në fushat e të drejtave të njeriut, demokracisë, dhe shtetit të së drejtës. Vazhdimësia e programit të përbashkët ...

Spasovski – Danielson: Maqedonia e Veriut është partner i rëndësishëm i cili bën progres serioz
Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot kishte takim pune me sekretarin e përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme për Zgjerim dhe Fqinjësi në Komisionin Evropian Kristian Danielson, në të cilin është ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 16:36
Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot kishte takim pune me sekretarin e përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme për Zgjerim dhe Fqinjësi në Komisionin Evropian Kristian Danielson, në të cilin është ...

Prezantimi Rajonal i Programit të Përbashkët të BashkimitEvropian/Këshillit të Evropës “Instrumenti Horizontal për Ballkanin Perëndimor dheTurqinë II”
Fjalimet hapese do drejtohen nga: • Z. Nikola Dimitrov, Minister i Puneve te Jashtme iMaqedonise se Veriut • Znj. Verena Taylor, Drejtore, Zyra e Drejtorise sePergjithshme te Programeve, Keshilli i Evropes • Z. Colin ...
ikub.al | 08-Oct-2019 14:37
Fjalimet hapese do drejtohen nga: • Z. Nikola Dimitrov, Minister i Puneve te Jashtme iMaqedonise se Veriut • Znj. Verena Taylor, Drejtore, Zyra e Drejtorise sePergjithshme te Programeve, Keshilli i Evropes • Z. Colin ...

Spasovski – Danielson: Maqedonia e Veriut është partner i rëndësishëm i cili bën progres serioz
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot kishte takim pune me sekretarin e përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme për Zgjerim dhe Fqinjësi në Komisionin Evropian Kristian ...
Medial | 09-Oct-2019 16:12
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot kishte takim pune me sekretarin e përgjithshëm të Drejtorisë së Përgjithshme për Zgjerim dhe Fqinjësi në Komisionin Evropian Kristian ...

Dimitrov: Bëmë ndryshim thelbësor dhe u bëmë shembull i ndritshëm në rajon
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Në Maqedoninë e Veriut në vitet e kaluara arritëm që të bëjmë ndryshim thelbësor shoqëror. Duke u nisur nga gjendja e një shteti të robëruar, siç e definonte Komisioni Evropian në vitin ...
Medial | 09-Oct-2019 13:24
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Në Maqedoninë e Veriut në vitet e kaluara arritëm që të bëjmë ndryshim thelbësor shoqëror. Duke u nisur nga gjendja e një shteti të robëruar, siç e definonte Komisioni Evropian në vitin ...

BE dhe dhe Këshilli i Evropës vazhdojnë të mbështesin reformat në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi
Faza e dyte e programit, me nje vlere prej 41 milione €, do te vijoje deri ne vitin 2022 duke zgjeruar fushat e veprimit te kesaj iniciative, ku per here te pare perfshihen tema si liria e shprehjes apo liria e medias. ...
ikub.al | 08-Oct-2019 14:34
Faza e dyte e programit, me nje vlere prej 41 milione €, do te vijoje deri ne vitin 2022 duke zgjeruar fushat e veprimit te kesaj iniciative, ku per here te pare perfshihen tema si liria e shprehjes apo liria e medias. ...

Bregu: Tkurrja e perspektivës europiane shton problemet në Ballkan
“Mbajtja e gjallë e bashkëpunimit rajonal është një detyrë e lehtë për tu thënë, por jo aq e lehtë për tu bërë. Për shembull, kemi pasur një histori shumë të mirë, të suksesshme në komponentin dixhital të Zonës ...
GazetaTema | 08-Oct-2019 12:02
“Mbajtja e gjallë e bashkëpunimit rajonal është një detyrë e lehtë për tu thënë, por jo aq e lehtë për tu bërë. Për shembull, kemi pasur një histori shumë të mirë, të suksesshme në komponentin dixhital të Zonës ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved