ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/02/2020 13:53

Hyn në fuqi dënimi për ndotjen/ Gjobë apo burgim për ndërhyrje në jetën private

Hyn në fuqi dënimi për ndotjen/ Gjobë apo burgim për ndërhyrje në jetën private
Sot kanë hyrë në fuqi ndryshimet e kodit penal që parashikojnë rëndim të sanksioneve për ndotësit e mjedisit por edhe të atyre që ndërhyjë në jetën private.
Top Channel | 08-Oct-2019 19:48
Sot kanë hyrë në fuqi ndryshimet e kodit penal që parashikojnë rëndim të sanksioneve për ndotësit e mjedisit por edhe të atyre që ndërhyjë në jetën private.

Tri vite burg kush bllokon rrugët, hyjnë në fuqi ndryshimet e Kodit Penal
Dita e djeshme shënoi hyrjen në fuqi të ndryshimeve të reja në kodin penal, ku parashikohen ashpërsime të dënimeve për disa nga veprat penale si protestat me bllokim rrugësh, goditja e policëve apo dhunimi i kafshëve. ...
Telegraf | 09-Oct-2019 16:14
Dita e djeshme shënoi hyrjen në fuqi të ndryshimeve të reja në kodin penal, ku parashikohen ashpërsime të dënimeve për disa nga veprat penale si protestat me bllokim rrugësh, goditja e policëve apo dhunimi i kafshëve. ...

Hyn në fuqi ligji i ri: Aktet e dhunës në stadiumet shqiptare, tashmë dënohen me burg!
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...
GazetaTema | 08-Oct-2019 18:18
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...

Hyn në fuqi ligji i ri, aktet e dhunës në stadiumet shqiptare, tashmë dënohen me burg!
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...
Koha.mk | 08-Oct-2019 21:34
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...

Hyn në fuqi ligji i ri, aktet e dhunës në stadiumet shqiptare tashmë dënohen me burg
Ka hyrë zyrtarisht në fuqi ditën e sotme, ligji i ri për sa i përket dënimeve në lidhje me dhunën në sport. Përveç dhunuesve, që sot e tutje, burg rrezikojnë edhe mbajtësit e flakadanëve apo mjeteve piroteknike në ...
Zeri | 08-Oct-2019 19:21
Ka hyrë zyrtarisht në fuqi ditën e sotme, ligji i ri për sa i përket dënimeve në lidhje me dhunën në sport. Përveç dhunuesve, që sot e tutje, burg rrezikojnë edhe mbajtësit e flakadanëve apo mjeteve piroteknike në ...

Hyn në fuqi ligji i ri, aktet e dhunës në stadiumet shqiptare tashmë dënohen me burg!
Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë, me ashpërsimin e masave për Veprimet e Dhunshme në veprimtaritë sportive, një ...
Lajminet | 08-Oct-2019 18:12
Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë, me ashpërsimin e masave për Veprimet e Dhunshme në veprimtaritë sportive, një ...

Kodi Penal/ Penalitete më të ashpra, nga pronarët e qenve agresivë deri te dhuna sportive
Pronarët e qenve duhet që të kenë kujdes e të mbajnë më shuam përgjegjësi për kafshët e tyre, sepse rrezikojë burgun. Ditën e sotme kanë hyrë në fuqi ndryshimet e reja në Kodin Penal, në bazë të të cilave do të ketë ...
Politiko | 08-Oct-2019 17:51
Pronarët e qenve duhet që të kenë kujdes e të mbajnë më shuam përgjegjësi për kafshët e tyre, sepse rrezikojë burgun. Ditën e sotme kanë hyrë në fuqi ndryshimet e reja në Kodin Penal, në bazë të të cilave do të ketë ...

Parandalimi i dhunës në stadiume, ligji i ri hyn në fuqi
Ligji i ri që dënon dhunën në stadiume dhe ambiente të tjera sportive ka hyrë në fuqi duke nisur nga dita e sotme. Më 24 shtator u botua në Fletoren zyrtare dhe tanimë kushdo që kryen akte dhune në stadiume, duhet të ...
ABCNews | 08-Oct-2019 16:38
Ligji i ri që dënon dhunën në stadiume dhe ambiente të tjera sportive ka hyrë në fuqi duke nisur nga dita e sotme. Më 24 shtator u botua në Fletoren zyrtare dhe tanimë kushdo që kryen akte dhune në stadiume, duhet të ...

Miratohet ligji i sportit, dënime ekstreme për dhunën në stadiume!
Dhuna në futbollin shqiptar ka qenë dhe vazhdon të jetë një problem mjaft i madh. Kamza u përjashtua vjet nga kategoria Superiore, pasi drejtuesit sulmuan fizikisht gjyqtarin Eldorian Hamiti. Shteti shqiptar ka reguar, ...
Politiko | 08-Oct-2019 16:57
Dhuna në futbollin shqiptar ka qenë dhe vazhdon të jetë një problem mjaft i madh. Kamza u përjashtua vjet nga kategoria Superiore, pasi drejtuesit sulmuan fizikisht gjyqtarin Eldorian Hamiti. Shteti shqiptar ka reguar, ...

Hyjnë në fuqi ndryshimet e Kodit Penal
Hyjnë në fuqi ndryshimet e miratuara në Kuvend për Kodin Penal. Ndryshimet parashikojnë ashpërsim të dënimeve për disa vepra penale. Këto ndryshime nuk u dekretuan nga Presidenti i Republikës, por u votuan në Kuvend. ...
RTSH | 08-Oct-2019 15:14
Hyjnë në fuqi ndryshimet e miratuara në Kuvend për Kodin Penal. Ndryshimet parashikojnë ashpërsim të dënimeve për disa vepra penale. Këto ndryshime nuk u dekretuan nga Presidenti i Republikës, por u votuan në Kuvend. ...

Hyn në fuqi ligji i ri, aktet e dhunës në stadiumet shqiptare, tashmë dënohen me burg!
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...
SuperSport | 08-Oct-2019 14:13
Që sot e tutje mbajtësit e flakdanëve apo mjetet piroteknike në stadiumet shqiptarë rrezikojnë burgun. Hyn zyrtarisht në fuqi këtë 8 tetor dënimet e reja për dhunën në sport, pjesë e ndryshimeve në Kodin Penal të ...

Hyn në fuqi ligji: Deri në 5 vjet burg për pronarin nëse qeni pa maskë kafshon dikë
Pas publikimit në Fletoren Zyrtare, sot kanë hyrë në fuqi ndryshimet e reja në Kodin Penal, të cilat ashpërsojnë dënimet për një sërë veprash penale siç janë keqtrajtimi i kafshëve, zënia e rrugëve, dhunë në ndeshje ...
ABCNews | 08-Oct-2019 13:58
Pas publikimit në Fletoren Zyrtare, sot kanë hyrë në fuqi ndryshimet e reja në Kodin Penal, të cilat ashpërsojnë dënimet për një sërë veprash penale siç janë keqtrajtimi i kafshëve, zënia e rrugëve, dhunë në ndeshje ...

Kodin i ri Penal/ Ashpërsohen dënimet: Burg kush bllokon rrugën apo vret kafshët, 25 vjet ata që shkelin sigurinë ushqimore
Kodi Penal do të ketë nga sot disa ndryshime të reja. Për disa vepra penale dënimet do të ashpërsohen, ndër të cilat do të jenë bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejt a e autorit dhuna ndaj kafshëve, cenimi i ...
Politiko | 08-Oct-2019 13:54
Kodi Penal do të ketë nga sot disa ndryshime të reja. Për disa vepra penale dënimet do të ashpërsohen, ndër të cilat do të jenë bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejt a e autorit dhuna ndaj kafshëve, cenimi i ...

Ashpërsohen dënimet, sot hyjnë në fuqi ndryshimet në Kodin Penal
Nga sot hyjnë në fuqi ndryshimet e reja të bëra në Kodin Penal, ku ka ashpërsime të dënimeve për disa vepra penale, si bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejta e autorit, dhuna ndaj kafshëve (kush vret një ...
Gazeta Dita | 08-Oct-2019 13:33
Nga sot hyjnë në fuqi ndryshimet e reja të bëra në Kodin Penal, ku ka ashpërsime të dënimeve për disa vepra penale, si bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejta e autorit, dhuna ndaj kafshëve (kush vret një ...

Sot futet në fuqi ashpërsimi i Kodit Penal! Burg kush bllokon rrugën dhe vret kafshët, 15 vite për armëmbajtje
Nga sot hyjnë në fuqi ndryshimet e reja të bëra në Kodin Penal, ku ashpërsime të dënimeve ka për disa vepra penale, si bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejta e autorit, dhuna ndaj kafshëve (kush vret një ...
Gazeta Express | 08-Oct-2019 13:29
Nga sot hyjnë në fuqi ndryshimet e reja të bëra në Kodin Penal, ku ashpërsime të dënimeve ka për disa vepra penale, si bllokimi i rrugës, armëmbajtja pa leje, e drejta e autorit, dhuna ndaj kafshëve (kush vret një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved