ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/10/2019 22:52

Përse dridhet syri? Ky është shpjegimi shkencor

Përse dridhet syri? Ky është shpjegimi shkencor
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...
Lexo | 09-Oct-2019 21:36
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...

Përse dridhet syri? Ky është shpjegimi shkencor
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 21:18
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...

Përse dridhet syri? Ky është shpjegimi shkencor
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...
Indeks Online | 09-Oct-2019 19:56
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...

Përse dridhet syri? Ja një shpjegim shkencor
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...
Zeri | 09-Oct-2019 17:39
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...

Përse dridhet syri? Ky është shpjegimi shkencor
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 17:32
Shumica e njerëzve së paku njëherë janë ballafaquar me problemin e dridhjes së qerpikut. Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ...

Përse dridhet syri? Ja një shpjegim shkencor
Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ndodh për shkak të irritimit të mbaresave nervore, të cilat i irritojnë muskujt dhe më së ...
Lajminet | 09-Oct-2019 17:13
Ky fenomen njihet me emrin miokimi, dhe ndodh për shkak të tkurrjes spontane të muskujve të vegjël të vendosur në qerpikë. Kjo ndodh për shkak të irritimit të mbaresave nervore, të cilat i irritojnë muskujt dhe më së ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved