ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/02/2020 02:29

Dhjetë mijë familje do të marrin nga 1000 euro për klima inverter (VIDEO)

Dhjetë mijë familje do të marrin nga 1000 euro për klima inverter (VIDEO)
Dhjetë mijë familje nga Shkupi, Kërçova, Manastiri dhe Tetova do të marrin nga 1000 euro për klima inverter, ndërsa përparësi do të kenë familjet që kanë të ardhura mujore deri në 500 euro. Kështu thanë sot nga Qeveria ...
Shenja | 09-Oct-2019 20:57
Dhjetë mijë familje nga Shkupi, Kërçova, Manastiri dhe Tetova do të marrin nga 1000 euro për klima inverter, ndërsa përparësi do të kenë familjet që kanë të ardhura mujore deri në 500 euro. Kështu thanë sot nga Qeveria ...

Kondicionerët me inverterë, 10 mijë familje do të marrin subvencione, Nuredini: Edhe në qytete të tjera, po të kemi sukses sivjet
Qeveria i dha dritë të gjelbër fillimit të zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve për kondicionerët inverterë me efikasitet të lartë për amvisëritë në komunën e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe ...
Flaka | 09-Oct-2019 19:26
Qeveria i dha dritë të gjelbër fillimit të zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve për kondicionerët inverterë me efikasitet të lartë për amvisëritë në komunën e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe ...

Masa kundër ndotjes, 1 000 euro subvencione për interver
Dhjetë mijë qytetarë do të mund të marrin nga 1000 euro mjete nga shteti nëse vendosin që shporetin me dru ta zëvendësojnë ne kondicioner- inverter. Nga Qeveria theksojnë se ky projekt do të fillojë në Shkup, Tetovë, ...
Alsat-M | 09-Oct-2019 19:19
Dhjetë mijë qytetarë do të mund të marrin nga 1000 euro mjete nga shteti nëse vendosin që shporetin me dru ta zëvendësojnë ne kondicioner- inverter. Nga Qeveria theksojnë se ky projekt do të fillojë në Shkup, Tetovë, ...

Vauçer prej 1000 eurove për inverter për amvisëritë në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – SHA EEM do të ndajë 10 milionë euro përkatësisht 618 milionë denarë për implementimin e masës ekologjike për subvencione për furnizim të kondicionerëve inverterë për amvisëritë në Shkup, ...
Medial | 09-Oct-2019 17:29
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – SHA EEM do të ndajë 10 milionë euro përkatësisht 618 milionë denarë për implementimin e masës ekologjike për subvencione për furnizim të kondicionerëve inverterë për amvisëritë në Shkup, ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 16:18
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

Ndotja, Qeveria do të subvencionojë 10 mijë familje nga Tetova, Manastiri, Kërçova dhe Shkupi
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) do të subvencionojë inverterë për 10 mijë familje nga Tetova, Manastiri, Kërçova dhe Shkupi, u vendos në seancën e djeshme të 158-të, njofton Portalb.mk. Subvencionimi ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 15:04
Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) do të subvencionojë inverterë për 10 mijë familje nga Tetova, Manastiri, Kërçova dhe Shkupi, u vendos në seancën e djeshme të 158-të, njofton Portalb.mk. Subvencionimi ...

Dhjetë mijë familje do të marrin 1.000 euro për furnizimin e klimave
Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë së Shkupit, që ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 14:58
Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë së Shkupit, që ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Shenja | 09-Oct-2019 14:48
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

Konferencë për shtyp për promovimin e masës për vauçerë për inverterë (drejtpërdrejtë)
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – DREJTPËRDREJTË – Transmetim i drejtpërdrejtë nga konferenca për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev, zëvendëskryeministrit Koçon Angjushev dhe ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit ...
Medial | 09-Oct-2019 14:03
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – DREJTPËRDREJTË – Transmetim i drejtpërdrejtë nga konferenca për shtyp e kryeministrit Zoran Zaev, zëvendëskryeministrit Koçon Angjushev dhe ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Albportali | 09-Oct-2019 13:02
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

Dhjetë mijë familje në Tetovë, Manastiri, Kërçovë dhe Shkup do të marrin 1.000 euro për furnizimin e klimave
Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë së Shkupit, që ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 12:30
Qeveria në mbledhje e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin e zbatimit të masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me klimë për amvisëritë në Komunat e Manastirit, Kërçovës, Tetovës dhe Bashkisë së Shkupit, që ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 12:44
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Republika | 09-Oct-2019 12:23
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 11:54
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

10 mijë familje do të marrin subvencione për kondicionerë me inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Alsat-M | 09-Oct-2019 11:39
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

(FOTO) 10 mijë familje në Tetovë, Manastir, Kërçovë dhe Shkup do të marrin nga 1.000 euro për inverterë
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...
Medial | 09-Oct-2019 11:32
Qeveria në seancën e djeshme të 158-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për zbatimin e masës ekologjike për subvencionimin e qytetarëve me kondicionerët me efikasitet të lartë inverterë për amvisëritë në komunën e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved