ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/10/2019 04:49

Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (24)

Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (24)
- Ashtu që ua ke kthyer shpinën fëmijës dhe gruas që, gjoja, i ke dashur? Doje të na mbroje? - me zë të dridhur fliste Catherine, duke kthyer kokën anash, për t'i fshehur lotët. Në atë moment, ndjeu duart e tij të ...
Kosova Sot | 22-Sep-2019 15:11
- Ashtu që ua ke kthyer shpinën fëmijës dhe gruas që, gjoja, i ke dashur? Doje të na mbroje? - me zë të dridhur fliste Catherine, duke kthyer kokën anash, për t'i fshehur lotët. Në atë moment, ndjeu duart e tij të ...

Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (23) - A do të kthehet ai njeri - e brengosur ka pyetur Moira. - Dyshoj, por me të kurrë nuk e di ku je. Shpirt, duhet të ma thuash pse ke shkuar nga shtëpia. Ndryshe nuk mundem të ndihmoj. - Më vjen keq, nuk mu
- A do të kthehet ai njeri - e brengosur ka pyetur Moira. - Dyshoj, por me të kurrë nuk e di ku je. Shpirt, duhet të ma thuash pse ke shkuar nga shtëpia. Ndryshe nuk mundem të ndihmoj. - Më vjen keq, nuk mundem të ta ...
Kosova Sot | 21-Sep-2019 16:22
- A do të kthehet ai njeri - e brengosur ka pyetur Moira. - Dyshoj, por me të kurrë nuk e di ku je. Shpirt, duhet të ma thuash pse ke shkuar nga shtëpia. Ndryshe nuk mundem të ndihmoj. - Më vjen keq, nuk mundem të ta ...

Roman dashurie: Lidhja e pashkëputur (22) Tento që ta bindësh Catherine-n se më së miri është për vajzën që të bisedojë me mua. Nëse vëllezërit tanë duan t'i takojnë prindërit, ma bëj me dije. -...
Tento që ta bindësh Catherine-n se më së miri është për vajzën që të bisedojë me mua. Nëse vëllezërit tanë duan t'i takojnë prindërit, ma bëj me dije. - Nuk besoj se së shpejti ata do të vinë para derës së shtëpisë së ...
Kosova Sot | 20-Sep-2019 15:13
Tento që ta bindësh Catherine-n se më së miri është për vajzën që të bisedojë me mua. Nëse vëllezërit tanë duan t'i takojnë prindërit, ma bëj me dije. - Nuk besoj se së shpejti ata do të vinë para derës së shtëpisë së ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved