ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/10/2019 04:43

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Prishtinë, 16 shtator 2019 – Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin ...
Illyriapress | 16-Sep-2019 18:05
Prishtinë, 16 shtator 2019 – Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin ...

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...
Telegrafi | 16-Sep-2019 17:22
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur......
Zeri | 16-Sep-2019 17:39
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur......

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...
Arbresh | 16-Sep-2019 17:33
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...
Gazeta Express | 16-Sep-2019 17:31
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 punëtorë të kësaj ndërmarrjeje. Gani Osmani, përfaqësues i Sindikatës së Punëtorëve të ...
Lajminet | 16-Sep-2019 17:17
Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 punëtorë të kësaj ndërmarrjeje. Gani Osmani, përfaqësues i Sindikatës së Punëtorëve të ...

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...
Radio Evropa e Lire | 16-Sep-2019 16:58
Kombinati metalurgjik “Trepça” në Kosovë vazhdon të përballet me probleme financiare. Punëtorët thonë se përgjatë pesë muajve nuk kanë marrë pagat e tyre me kohë, ndërsa pa pagur për muajin gusht, kanë mbetur rreth 500 ...

Punëtorët e Trepçës, pa paga
Për shkak të prodhimit të ulët dhe ndryshimit të Statutit, mbi 1200 punëtorë të ndërmarrjes pa paga, raporton T7 Ani pse ka perfunduar gjysma e muajit mars, Fejnullah Maloku nuk e ka marrë pagën për muajin shkurt. ...
Arbresh | 17-Mar-2019 22:07
Për shkak të prodhimit të ulët dhe ndryshimit të Statutit, mbi 1200 punëtorë të ndërmarrjes pa paga, raporton T7 Ani pse ka perfunduar gjysma e muajit mars, Fejnullah Maloku nuk e ka marrë pagën për muajin shkurt. ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...
TetovaSot | 15-Sep-2019 16:22
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...
Indeks Online | 15-Sep-2019 15:59
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Kanë kaluar më shumë se dy javë që kur muaji gusht ka përfunduar, por për një pjesë të madhe të punëtorëve të Trepçës kanë kaluar më shumë se një muaj e gjysmë që në llogaritë bankare nuk janë depozituar paratë e ...
InFokusi | 15-Sep-2019 15:43
Kanë kaluar më shumë se dy javë që kur muaji gusht ka përfunduar, por për një pjesë të madhe të punëtorëve të Trepçës kanë kaluar më shumë se një muaj e gjysmë që në llogaritë bankare nuk janë depozituar paratë e ...

Afro 500 punëtorë të Trepçës ende nuk i kanë marrë rrogat e gushtit
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e vet. Trepça ...
Gazeta Observer | 15-Sep-2019 15:41
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e vet. Trepça ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...
Arbresh | 15-Sep-2019 15:18
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. ...
Zeri | 15-Sep-2019 15:16
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. ...

Rreth 500 punëtorë të Trepçës nuk i kanë marrë pagat e muajit gusht
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...
Gazeta Express | 15-Sep-2019 15:14
Gjigandi metalurgjik i Kosovës, “Trepça”, që sipas matjeve të vitit 2017, vlera e tokës, objekteve, pajisjeve dhe inventarit kap vlerën prej 330 milionë euro, nuk po ka para për t’i paguar tërë punëtorët e saj. Trepça ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved