ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/10/2019 12:05

Financat nuk tërhiqen nga afati, fiskalizimi nis në janar 2020, testimi në tetor

Financat nuk tërhiqen nga afati, fiskalizimi nis në janar 2020, testimi në tetor
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...
BalkanWeb | 15-Sep-2019 14:48
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...

Ditë e hapur e Regjistrit qendror në Tetovë
Ditët e hapura me qytetarët filluan të realizohen prej sot në zyrat regjistruese rajonale të Regjistrit qendror, ndërsa e para ishte në Tetovë. Nga ora 10 deri në orën 13:00 qytetarën patën mundësi të takohen me ekip ...
TetovaSot | 16-Sep-2019 14:52
Ditët e hapura me qytetarët filluan të realizohen prej sot në zyrat regjistruese rajonale të Regjistrit qendror, ndërsa e para ishte në Tetovë. Nga ora 10 deri në orën 13:00 qytetarën patën mundësi të takohen me ekip ...

Ditë e hapur e Regjistrit qendror në Tetovë
Tetovë, 16 shtator 2019 (MEDIAL) – Ditët e hapura me qytetarët filluan të realizohen prej sot në zyrat regjistruese rajonale të Regjistrit qendror, ndërsa e para ishte në Tetovë. Nga ora 10 deri në orën 13:00 ...
Medial | 16-Sep-2019 14:32
Tetovë, 16 shtator 2019 (MEDIAL) – Ditët e hapura me qytetarët filluan të realizohen prej sot në zyrat regjistruese rajonale të Regjistrit qendror, ndërsa e para ishte në Tetovë. Nga ora 10 deri në orën 13:00 ...

Financat nuk tërhiqen nga afati: Fiskalizimi nis në janar 2020, testimi në tetor
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...
Lapsi | 15-Sep-2019 15:34
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...
Televizioni Koha | 15-Sep-2019 18:15
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...

Financat nuk tërhiqen nga afati! Kur do nisë Fiskalizimi
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur Fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, finan cat nuk kanë dhënë ...
Lajmi i Fundit | 15-Sep-2019 16:29
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur Fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, finan cat nuk kanë dhënë ...

Financat nuk tërhiqen nga afati, fiskalizimi nis në janar 2020, testimi në tetor
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...
Monitor | 15-Sep-2019 14:00
Ndonëse shoqatat e biznesit kanë kërkuar një shtyrje të procesit të përdorimit të faturave elektronike, të ashtuquajtur fiskalizimi, i cili parashikohet të nisë nga janari i vitit të ardhshëm, financat nuk kanë dhënë ...

Denaj në Fier, konsulta me biznesin për ligjin e ri fiskal: Ul informalitetin
Qeveria do të fillojë testimin e kasave të reja fiskale në muajin tetor. Ministrja Denaj u takua me biznesmenë në Fier, për tu konsultuar mbi ligjin e ri, duke thënë se ky lloj raportimi direkt për cdo shitje, do të ulë ...
ABCNews | 15-Sep-2019 12:28
Qeveria do të fillojë testimin e kasave të reja fiskale në muajin tetor. Ministrja Denaj u takua me biznesmenë në Fier, për tu konsultuar mbi ligjin e ri, duke thënë se ky lloj raportimi direkt për cdo shitje, do të ulë ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...
Telegrafi | 15-Sep-2019 11:57
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...

Fazat e “fiskalizimit”/ Nga 1 janari, biznesi  duhet t’i raportojë shitjet në kohë reale e jo më 1 herë në ditë. Në 2021, dy faza të reja
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj zhvilloi një takim me përfaqësues të komunitetit të biznesit në Fier, qëllimi i të cilit ishte informimi dhe diskutimi lidhur me projektiligjin e “Fiskalizimit”. ...
ScanTv | 15-Sep-2019 11:15
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj zhvilloi një takim me përfaqësues të komunitetit të biznesit në Fier, qëllimi i të cilit ishte informimi dhe diskutimi lidhur me projektiligjin e “Fiskalizimit”. ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit Qendror
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...
Alsat-M | 15-Sep-2019 11:01
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...
TetovaSot | 15-Sep-2019 10:46
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...
Shenja | 15-Sep-2019 10:28
Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin deri më 4 tetor, ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Shkup, 15 shtator – Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin ...
Koha.mk | 15-Sep-2019 10:27
Shkup, 15 shtator – Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do të zgjasin ...

Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror
Shkup, 15 shtator 2019 (MEDIAL) – Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do ...
Medial | 15-Sep-2019 10:16
Shkup, 15 shtator 2019 (MEDIAL) – Prej nesër fillojnë ditët e hapura të Regjistrit qendror, ku qytetarët do të kenë mundësi të informohen për çështje lidhur me shërbimet dhe punën e këtij institucioni. Ditët e hapura do ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved