ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2020 02:01

Zgjedhjet në Kosovë, mospërputhje mes numrit të popullsisë dhe votuesve

Zgjedhjet në Kosovë, mospërputhje mes numrit të popullsisë dhe votuesve
Kosova ka numër më të madh të votuesve se numri i përgjithshëm i popullatës. Një dukuri e tillë po e shoqëron Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës paraprake të Komisionit Qendror të ...
RTSH | 12-Sep-2019 11:25
Kosova ka numër më të madh të votuesve se numri i përgjithshëm i popullatës. Një dukuri e tillë po e shoqëron Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës paraprake të Komisionit Qendror të ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Albportali | 12-Sep-2019 11:03
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Gazeta Observer | 12-Sep-2019 10:36
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Problemet vazhdojnë: Mopërputhje të mëdha mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjell Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
InFokusi | 12-Sep-2019 09:21
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjell Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Zgjedhjet e 6 tetorit: Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Telegrafi | 12-Sep-2019 08:42
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Medial | 12-Sep-2019 09:17
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
EkonomiaOnline | 12-Sep-2019 09:15
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Klan Kosova | 12-Sep-2019 09:15
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Mospërputhje të mëdha mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Gazeta Express | 12-Sep-2019 08:46
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Arbresh | 12-Sep-2019 08:26
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Radio Evropa e Lire | 12-Sep-2019 08:26
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Sipas listës preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit është 1.972.466, derisa, sipas vjetarit statistikor të Agjencisë së ...
Lajminet | 12-Sep-2019 08:20
Sipas listës preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit është 1.972.466, derisa, sipas vjetarit statistikor të Agjencisë së ...

Zgjedhjet parlamentare në Kosovë, figura të reja në listat zgjedhore
Legjislaturë më ndryshe mund të jetë ajo që do të dalë nga zgjedhjet e 6 tetorit. Kjo nisur nga fakti se shumica e partive politike dhe koalicioneve, listat e tyre me kandidat për deputetë i kanë rinovuar me emra të ...
RTSH | 11-Sep-2019 10:28
Legjislaturë më ndryshe mund të jetë ajo që do të dalë nga zgjedhjet e 6 tetorit. Kjo nisur nga fakti se shumica e partive politike dhe koalicioneve, listat e tyre me kandidat për deputetë i kanë rinovuar me emra të ...

Zgjedhjet në Kosovë, dyshime për pastërtinë e kandidatëve
Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit në Kosovë. Mbi një mijë ...
Alsat-M | 10-Sep-2019 20:15
Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit në Kosovë. Mbi një mijë ...

Zyrtarët shtetëror i braktisin zyrat në kërkim të votave
Që nga shpallja e datës së zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, efikasiteti i punës në institucionet qendrore dhe lokale ka rënë dukshëm, thonë përfaqësues të shoqërisë civile. Sipas tyre, ndikimi i zgjedhjeve në punën ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 18:35
Që nga shpallja e datës së zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, efikasiteti i punës në institucionet qendrore dhe lokale ka rënë dukshëm, thonë përfaqësues të shoqërisë civile. Sipas tyre, ndikimi i zgjedhjeve në punën ...

Zgjedhjet në Kosovë, dyshime për pastërtinë e kandidatëve
Prishtinë, 10 shtator 2019 – Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 ...
Illyriapress | 10-Sep-2019 19:55
Prishtinë, 10 shtator 2019 – Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 ...

Zgjedhjet në Kosovë, dyshime për pastërtinë e kandidatëve
Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit në Kosovë. Mbi një mijë ...
Zeri Amerikes | 10-Sep-2019 19:09
Njëzetepesë subjekte politike, nga të cilat 20 parti e katër koalicione si dhe një kandidat i pavarur, janë regjistruar për të marrë pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit në Kosovë. Mbi një mijë ...

Zyrtarët e shtetit braktisin zyrat, vihen në kërkim të votave
Fillimi i fushatës që nga dita e shpalljes së datës së zgjedhjeve, sipas saj, po ndikon negativisht në punët e përditshme të institucioneve qendrore dhe lokale. “Nuk mund të jenë në të njëjtën kohë në dy vende të ...
InFokusi | 10-Sep-2019 16:26
Fillimi i fushatës që nga dita e shpalljes së datës së zgjedhjeve, sipas saj, po ndikon negativisht në punët e përditshme të institucioneve qendrore dhe lokale. “Nuk mund të jenë në të njëjtën kohë në dy vende të ...

Zyrtarët e shtetit braktisin zyrat, vihen në kërkim të votave
Që nga shpallja e datës së zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, efikasiteti i punës në institucionet qendrore dhe lokale ka rënë dukshëm, thonë përfaqësues të shoqërisë civile. Sipas tyre, ndikimi i zgjedhjeve në punën ...
Arbresh | 10-Sep-2019 15:55
Që nga shpallja e datës së zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit, efikasiteti i punës në institucionet qendrore dhe lokale ka rënë dukshëm, thonë përfaqësues të shoqërisë civile. Sipas tyre, ndikimi i zgjedhjeve në punën ...

Zyrtarët e shtetit braktisin zyrat, vihen në kërkim të votave
Sipas shoqërisë civile, si në nivelin qendrore ashtu edhe atë lokal, është evidente edhe mosparaqitja e zyrtarëve në vendet e tyre të punës, fakt ky që besohet se “e dëshmon politizimin e institucioneve në Kosovë”. ...
Lajminet | 10-Sep-2019 15:31
Sipas shoqërisë civile, si në nivelin qendrore ashtu edhe atë lokal, është evidente edhe mosparaqitja e zyrtarëve në vendet e tyre të punës, fakt ky që besohet se “e dëshmon politizimin e institucioneve në Kosovë”. ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved