ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 21:32

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 10:49
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
Medial | 12-Sep-2019 11:05
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
RTSH | 12-Sep-2019 11:01
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’/ Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...
VizionPlus | 12-Sep-2019 10:18
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...

‘Street for Kids’/ Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...
Medial | 12-Sep-2019 10:18
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved