ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/11/2019 06:51

Shqipëria po plaket më shpejt në rajon, në 2100 do të jemi “pleqtë” e Ballkanit

Shqipëria po plaket më shpejt në rajon, në 2100 do të jemi “pleqtë” e Ballkanit
Popullsia e Shqipërisë po tkurret me një ritëm të shpejtë, lindjet po bien dhe popullsia po shkon drejt plakjes. Projeksionet e popullsisë janë të zymta, ku sipas OKB-së parashikohet që deri në 2100 të arrijë në 1.75 ...
Monitor | 12-Sep-2019 10:06
Popullsia e Shqipërisë po tkurret me një ritëm të shpejtë, lindjet po bien dhe popullsia po shkon drejt plakjes. Projeksionet e popullsisë janë të zymta, ku sipas OKB-së parashikohet që deri në 2100 të arrijë në 1.75 ...

Emigracioni, Komisioneri në ikje Avramopulos citon Hitlerin: Evropa, kurrë kala për emigrantët!
Migracioni ka qenë tema më përçarëse e periudhës pesëvjeçare të Jean Claude Juncker si President i Komisionit Evropian. Ai vazhdon të jetë një nga tematikat më të nxehta të Brukselit – dhe përgjegjësia e madhe tani ...
Tesheshi | 12-Sep-2019 09:19
Migracioni ka qenë tema më përçarëse e periudhës pesëvjeçare të Jean Claude Juncker si President i Komisionit Evropian. Ai vazhdon të jetë një nga tematikat më të nxehta të Brukselit – dhe përgjegjësia e madhe tani ...

Nga Sllovenia deri në Shqipëri, ja ku qëndrojnë pagat e Ballkanit Perëndimor
Ballkani perëndimor ka paga më të ulëta se pjesët tjera të Evropës, dhe kjo është e ditur. Por cili vend qëndron në krye të listës sa i përket pagës mesatare në rajon? Sipas statistikave më të reja zyrtare, pagat ...
GazetaTema | 10-Sep-2019 14:23
Ballkani perëndimor ka paga më të ulëta se pjesët tjera të Evropës, dhe kjo është e ditur. Por cili vend qëndron në krye të listës sa i përket pagës mesatare në rajon? Sipas statistikave më të reja zyrtare, pagat ...

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë e më i liri shumë afër Kosovës
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të......
Zeri | 11-Sep-2019 14:55
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të......

Çmimet e rrobave: Sa kushtojnë në Zvicër dhe vendet evropiane
Veshjet u bënë më të lira për shqiptarët gjatë 2018-s. Edhe pse niveli i çmimeve për veshjet është thuajse sa mesatarja evropiane, gjatë vitit që lamë pas ato pësuan një rënie të lehtë, nga 97.1 në 96.5 të mesatares ...
AlbInfo | 11-Sep-2019 11:00
Veshjet u bënë më të lira për shqiptarët gjatë 2018-s. Edhe pse niveli i çmimeve për veshjet është thuajse sa mesatarja evropiane, gjatë vitit që lamë pas ato pësuan një rënie të lehtë, nga 97.1 në 96.5 të mesatares ...

Vendet ku alkooli është më i lirë në gjithë Evropën
Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostat për vitin......
Zeri | 11-Sep-2019 09:20
Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostat për vitin......

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë e më i liri në Maqedoninë Veriore
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...
Gazeta Express | 10-Sep-2019 23:30
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë e më i liri në Maqedoninë Veriore
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...
TetovaSot | 10-Sep-2019 23:30
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...

Taksa mbi shitjen e pronës në Shqipëri më e lartë se në Itali apo Gjermani
Sipas ligjit, në Shqipëri transaksioni për shitjen e një prone, çfarëdo qoftë ajo, taksohet në masën 15%. Kjo taksë aplikohet mbi fitimin, pra diferencën e çmimit të blerjes me çmimin e shitjes. Në bazë të një krahasim ...
Gazeta Dita | 10-Sep-2019 14:23
Sipas ligjit, në Shqipëri transaksioni për shitjen e një prone, çfarëdo qoftë ajo, taksohet në masën 15%. Kjo taksë aplikohet mbi fitimin, pra diferencën e çmimit të blerjes me çmimin e shitjes. Në bazë të një krahasim ...

Taksa mbi shitjen e pronës – Në Shqipëri norma e dytë më e lartë në rajon, më e lartë se në Itali apo Gjermani
Në Shqipëri transaksioni për shitjet e një prone, çfarëdolloj qoftë, taksohet në masën 15%. Kjo taksë aplikohet mbi fitimin, pra diferencën e çmimit të blerjes me çmimin e shitjes. Po në vende të tjera të rajonit dhe ...
ScanTv | 10-Sep-2019 14:01
Në Shqipëri transaksioni për shitjet e një prone, çfarëdolloj qoftë, taksohet në masën 15%. Kjo taksë aplikohet mbi fitimin, pra diferencën e çmimit të blerjes me çmimin e shitjes. Po në vende të tjera të rajonit dhe ...

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë e më i liri në Maqedoninë Veriore
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 13:43
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë, më i lirë në Maqedoninë Veriore
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...
Indeks Online | 10-Sep-2019 13:12
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat. Kur bëhet fjalë për vendet e BE-së, pijet alkoolike janë më të ...

Alkooli më i shtrenjtë në Islandë, më i lirë në Maqedoninë Veriore
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat.
Kosova Press | 10-Sep-2019 13:11
Pijet alkoolike në vendet evropiane paguhen më shtrenjtë nga shtetasit islandezë dhe më lirë në Maqedoninë Veriore, tregojnë të dhënat e Eurostat.

Maqedoninë e Veriut “Oazë” për alkoolistët
Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostat për vitin 2018. Në nivel të ...
Flaka | 10-Sep-2019 12:13
Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostat për vitin 2018. Në nivel të ...

INSTAT: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pagat më të ulëta në rajon
Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi. Rroga mesatare mujore në Slloveni arrinë 1108 euro ...
Republika | 10-Sep-2019 11:42
Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi. Rroga mesatare mujore në Slloveni arrinë 1108 euro ...

Kemi alkool më të lirë në gjithë Evropën
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e ...
Medial | 10-Sep-2019 10:43
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Alkool më të shtrenjtë në mesin e të gjithë 28 vendeve anëtare të Bashkimit Evropian paguajnë banorët e Finlandës, përderisa më të lirë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e ...

Tjetër rekord i zi, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pagat më të ulëta në rajon
Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi. Rroga mesatare mujore në Slloveni arrinë 1108 euro ...
BalkanWeb | 10-Sep-2019 09:57
Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi. Rroga mesatare mujore në Slloveni arrinë 1108 euro ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved