ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 22:22

Të huajt shpenzuan 854 milionë euro në Shqipëri, shqiptarët lanë 697 mln euro jashtë

Të huajt shpenzuan 854 milionë euro në Shqipëri, shqiptarët lanë 697 mln euro jashtë
Plazhi i Dhërmiut Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 09:19
Plazhi i Dhërmiut Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së ...

Shifrat/ Ja sa milionë euro shpenzuan të huajt te ne dhe sa lanë shqiptarët jashtë!
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Dritare | 12-Sep-2019 09:35
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Sa miliona euro shpenzuan shqiptarët për pushime jashtë vendit
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Indeks Online | 12-Sep-2019 09:25
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Në Shqipëri rritën investimet e huaja në 535 milionë euro
Sipas origjinës së kapitalit, në vitet e fundit investimet e huaja janë dominuar nga Zvicra dhe Holanda Banka e Shqipërisë ka bërë të ditur se, në tre muaj sipërmarrësit e huaj investuan 226 milionë euro, ose 8 milionë ...
AlbInfo | 12-Sep-2019 09:21
Sipas origjinës së kapitalit, në vitet e fundit investimet e huaja janë dominuar nga Zvicra dhe Holanda Banka e Shqipërisë ka bërë të ditur se, në tre muaj sipërmarrësit e huaj investuan 226 milionë euro, ose 8 milionë ...

Dalin shifrat/ Sa milionë euro shpenzuan të huajt tek ne dhe sa lanë shqiptarët jashtë
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Lajmi i Fundit | 12-Sep-2019 09:06
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Të huajt shpenzuan 854 milionë euro në Shqipëri, shqiptarët lanë 697 mln euro jashtë
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Lapsi | 12-Sep-2019 08:12
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Sa miliona Euro shpenzuan shqiptarët për pushime jashtë vendit
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Gazeta Express | 12-Sep-2019 08:50
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Të huajt shpenzuan 854 milionë euro në Shqipëri, shqiptarët lanë 697 mln euro jashtë
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Monitor | 11-Sep-2019 23:01
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Të huajt shpenzuan 854 milionë euro në Shqipëri, po shqiptarët jashtë kufijve?
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...
Politiko | 12-Sep-2019 07:46
Turistët e huaj, që tashmë i gjen në çdo cep të vendit, nga jugu në veri po shpenzojnë gjithnjë e më shumë para në vendin e shqiponjave. Sipas të dhënave të bilancit të pagesave të Bankës së Shqipërisë, për 6 muajt e ...

Investimet e huaja në rënie, tkurren 13% në tremujorin e dytë
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...
Gazeta Dita | 11-Sep-2019 08:41
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...

Nis rënia e investimeve të huaja, tkurren 13% në tremujorin e dytë
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...
Politiko | 11-Sep-2019 08:06
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...

Investimet e huaja nisin rënien, tkurren 13% në tremujorin e dytë
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...
Lapsi | 11-Sep-2019 08:06
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...

Investimet e huaja nisin rënien, tkurren 13% në tremujorin e dytë
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...
Monitor | 10-Sep-2019 23:08
Investimet e Huaja Direkte kanë shfaqur tendencë rënëse në tremujorin e dytë të këtij viti, pas nivelit të lartë që shënuan në janar-mars. Sipas statistikave të bilancit të pagesave, të publikuara nga Banka e ...

Investimet e huaja/ Arritën në 512 milionë euro për 6-mujorin 2019
Investimet e huaja direkte ruajtën rritjen në tremujorin e dytë të vitit. Banka e Shqipërisë raporton se në tre muaj sipërmarrësit e huaj investuan 226 milionë euro, tetë milionë euro më shumë krahasuar me të njëjtën ...
ScanTv | 10-Sep-2019 17:32
Investimet e huaja direkte ruajtën rritjen në tremujorin e dytë të vitit. Banka e Shqipërisë raporton se në tre muaj sipërmarrësit e huaj investuan 226 milionë euro, tetë milionë euro më shumë krahasuar me të njëjtën ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved