ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2019 21:55

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së në Dukagjin

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së në Dukagjin
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja, Fetnete Ramosaj, ...
Medial | 12-Sep-2019 12:32
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja, Fetnete Ramosaj, ...

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së në Dukagjin
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja Fetnete Ramosaj me ...
Telegrafi | 12-Sep-2019 12:21
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja Fetnete Ramosaj me ...

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së në Dukagjin
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja, Fetnete Ramosaj, ...
Klan Kosova | 12-Sep-2019 12:21
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja, Fetnete Ramosaj, ...

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së në Dukagjin
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull "Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999".
Kosova Press | 12-Sep-2019 12:08
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosaj me titull "Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999".

Promovohet libri që dokumenton luftën e UÇK-së, në Dukagjin
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosajt me titull: “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja Fetnete Ramosaj ...
Indeks Online | 12-Sep-2019 12:08
Në Deçan sot është promovuar libri i Fetnete Ramosajt me titull: “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në Zonën Operative të Dukagjinit-dokumente e raportime të luftës 1998-1999”. Me këtë rast u tha se autorja Fetnete Ramosaj ...

Në Deçan promovohet libri i Fetnete Ramosajt
Në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”. Ky libër përmban dokumente dhe raportime nga lufta e zhvilluar gjatë ...
Klan Kosova | 12-Sep-2019 08:20
Në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”. Ky libër përmban dokumente dhe raportime nga lufta e zhvilluar gjatë ...

Promovohet libri i Fetnete Ramosajt
Sot në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”. Libri përmban dokumente dhe raportime nga lufta e zhvilluar gjatë ...
InFokusi | 12-Sep-2019 07:58
Sot në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”. Libri përmban dokumente dhe raportime nga lufta e zhvilluar gjatë ...

Promovohet libri i Fetnete Ramosajt
Sot në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”.
Kosova Press | 12-Sep-2019 07:48
Sot në Deçan do të promovohet libri i autores së ndjerë Fetnete Ramosaj i titulluar “Ushtria Çlirimtare e Kosovës në zonën operative të Dukagjinit”.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved