ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/04/2020 22:55

Parlamenti në Çeki votoi “pro” pranimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Parlamenti në Çeki votoi “pro” pranimit të Maqedonisë së Veriut në NATO
Shkup, 12 shtator – Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, ...
Koha.mk | 12-Sep-2019 13:31
Shkup, 12 shtator – Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, ...

Parlamenti në Çeki votoi “pro” pranimit të Maqedonisë së Veriut në NATO
Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev. ...
Shenja | 12-Sep-2019 13:20
Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev. ...

Kuvendi çek votoi Protokollin për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO
Kuvendi i Republikës së Çekisë sot ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë i pranishëm edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, përcjell Telegrafi ...
Arbresh | 12-Sep-2019 12:57
Kuvendi i Republikës së Çekisë sot ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë i pranishëm edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, përcjell Telegrafi ...

Parlamenti në Çeki votoi “pro” pranimit të Maqedonisë së Veriut në NATO
Shkup, 12 shtator 2019 (MEDIAL) – Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës ...
Medial | 12-Sep-2019 12:57
Shkup, 12 shtator 2019 (MEDIAL) – Parlamenti i Republikës së Çekisë sot e ratifikoi Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë mori pjesë edhe kryetari i Qeverisë së Republikës ...

Kuvendi çek votoi Protokollin për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO
Kuvendi i Republikës së Çekisë sot ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë i pranishëm edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, përcjell Telegrafi ...
Telegrafi | 12-Sep-2019 12:51
Kuvendi i Republikës së Çekisë sot ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë i pranishëm edhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, përcjell Telegrafi ...

Parlamenti çek votoi “pro” anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO
Parlamenti i Republikës së Çekisë sot ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë morri pjesë edhe kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev. ...
Alsat-M | 12-Sep-2019 12:51
Parlamenti i Republikës së Çekisë sot ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO. Në seancë morri pjesë edhe kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev. ...

“Maqedonia e Veriut po përballet me një sulm si Mali i Zi për shkak të anëtarësimit në NATO”
Zhvillimet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e një veprimi gjithëpërfshirës, të planifikuar dhe të përgatitur me shkathtësi nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm që kanë për qëllim ndalimin e rrugës ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 19:50
Zhvillimet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e një veprimi gjithëpërfshirës, të planifikuar dhe të përgatitur me shkathtësi nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm që kanë për qëllim ndalimin e rrugës ...

“Maqedonia e Veriut po përballet me një sulm si Mali i Zi për shkak të anëtarësimit në NATO”
Zhvillimet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e një veprimi gjithëpërfshirës, të planifikuar dhe të përgatitur me shkathtësi nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm që kanë për qëllim ndalimin e rrugës ...
Arbresh | 10-Sep-2019 21:18
Zhvillimet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e një veprimi gjithëpërfshirës, të planifikuar dhe të përgatitur me shkathtësi nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm që kanë për qëllim ndalimin e rrugës ...

IFIMES: Sulmi ndaj Maqedonisë së Veriut i ngjashëm me sulmin e Malit të Zi para anëtarësimit në NATO
Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të brendshëm me qëllim të ...
Republika | 10-Sep-2019 14:05
Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të brendshëm me qëllim të ...

IFIMES: Sulmi ndaj Maqedonisë së Veriut i ngjashëm me sulmin e Malit të Zi para anëtarësimit në NATO
Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të brendshëm me qëllim të ...
TetovaSot | 10-Sep-2019 13:22
Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të brendshëm me qëllim të ...

IFIMES: Sulmi ndaj Maqedonisë së Veriut i ngjashëm me sulmin e Malit të Zi para anëtarësimit në NATO
Shkup, 10 shtator – Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 13:21
Shkup, 10 shtator – Ngjarjet aktuale në Maqedoninë e Veriut janë pasojë e shkathtësisë gjithëpërfshirëse, të planifikuar, të koordinuar, themelor dhe të gatshëm për aksion zbulues të faktorëve të jashtëm dhe të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved