ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2019 21:45

Mbi rrezikun dhe armikun kryesor të shqiptarëve

Mbi rrezikun dhe armikun kryesor të shqiptarëve
Islamofobioa dhe turkofobia shqiptare nuk janë thjesht shfaqje degradimi të brendshëm shqiptar, që kërkon vetëshkatërrim të këtij indi kombëtar, si ajo sëmundja e vetëshkatërrimit të imunitetit në trupin e shëndoshë të ...
Shenja | 12-Sep-2019 08:21
Islamofobioa dhe turkofobia shqiptare nuk janë thjesht shfaqje degradimi të brendshëm shqiptar, që kërkon vetëshkatërrim të këtij indi kombëtar, si ajo sëmundja e vetëshkatërrimit të imunitetit në trupin e shëndoshë të ...

Rrjedhimet e sundimit osman ndër shqiptarë në prizmin e pluralizmit kritik
Përmes kompaktësimit etnik të motivuar nga ndarja e qartë prej serbëve e grekëve, rritja e popullsisë shqiptare gjatë periudhës së sundimit osman është evidente, si edhe zgjerimi territorial, i cili arriti ta ...
Shenja | 12-Sep-2019 08:21
Përmes kompaktësimit etnik të motivuar nga ndarja e qartë prej serbëve e grekëve, rritja e popullsisë shqiptare gjatë periudhës së sundimit osman është evidente, si edhe zgjerimi territorial, i cili arriti ta ...

Letrat e Abdyl Frashërit për Abdylhamitin II
“Evropianët për të futur në dorë Shqipërinë, po përdorin kundër myslimanëve individë të caktuar nga vilajetet e krishtera të rajonit, duke hapur shkolla dhe zhvilluar gjuhët latine, sllave dhe greke, me qëllim që të ...
Shenja | 12-Sep-2019 08:21
“Evropianët për të futur në dorë Shqipërinë, po përdorin kundër myslimanëve individë të caktuar nga vilajetet e krishtera të rajonit, duke hapur shkolla dhe zhvilluar gjuhët latine, sllave dhe greke, me qëllim që të ...

Më 1912 e fituam pavarësinë, por e humbën gjysmën e popullsisë dhe të territorit etnik
“S’ka dyshim se pozita dhe roli i shqiptarëve në Perandorinë Osmane ka ndryshuar gjatë rrjedhës së shekujve. Por, ajo që mund të thuhet me siguri është se pesha dhe rëndësia e tyre, si në Ballkan ashtu edhe në ...
Shenja | 11-Sep-2019 13:32
“S’ka dyshim se pozita dhe roli i shqiptarëve në Perandorinë Osmane ka ndryshuar gjatë rrjedhës së shekujve. Por, ajo që mund të thuhet me siguri është se pesha dhe rëndësia e tyre, si në Ballkan ashtu edhe në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved