ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/01/2020 23:34

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...
BalkanWeb | 12-Sep-2019 07:28
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...
TetovaSot | 12-Sep-2019 10:49
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...

Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme në Kanada
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushata pritet të fokusohet në ...
EkonomiaOnline | 12-Sep-2019 08:56
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushata pritet të fokusohet në ...

Kryeministri kanadez shpërndan parlamentin, shpall zgjedhjet e përgjithshme
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpërndarë parlamentin dhe ka shpallur zgjedhjet e përgjithshme. Votimet do të mbahen më 21 tetor, dhe pritet që të ketë një garë të fortë që Trudeau të sigurojë një mandat të ...
Politiko | 12-Sep-2019 08:54
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpërndarë parlamentin dhe ka shpallur zgjedhjet e përgjithshme. Votimet do të mbahen më 21 tetor, dhe pritet që të ketë një garë të fortë që Trudeau të sigurojë një mandat të ...

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...
Shenja | 11-Sep-2019 20:57
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...
Gazeta Observer | 11-Sep-2019 19:57
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau shpall zgjedhjet e përgjithshme
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...
Radio Evropa e Lire | 11-Sep-2019 19:49
Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau ka shpallur zgjedhjet federale për 21 tetor. Sondazhet kanë treguar se Trudeau do të ketë garë të ashpër për të fituar një mandat të dytë të zyrë. Fushtata pritet të fokusohet në ...

Kryeministri kanadez Trudeau shpall zgjedhje të reja
Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e presidentes së shtetit, që i dha bekimet e saj formale për fushatën gjashtëjavëshe të zgjedhjeve të përgjithshme. ...
AlbInfo | 11-Sep-2019 19:33
Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e presidentes së shtetit, që i dha bekimet e saj formale për fushatën gjashtëjavëshe të zgjedhjeve të përgjithshme. ...

Kryeministri i Kanadasë shpërndan kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 19:21
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...
EkonomiaOnline | 11-Sep-2019 18:14
Justin Trudeau ka bërë thirrje për zgjedhje të përgjithshme në Kanadë dhe ka shpërbërë parlamentin e këtij vendi. Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e ...

Kryeministri kanadez shpërbën kuvendin dhe thërret zgjedhje të reja
Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e presidentes së shtetit, që i dha bekimet e saj formale për fushatën gjashtëjavëshe të zgjedhjeve të përgjithshme. ...
Lajminet | 11-Sep-2019 18:07
Kryeministri kanadez u takua me Guvernatoren e Përgjithshme, Julie Payette, që ushtron detyrën e presidentes së shtetit, që i dha bekimet e saj formale për fushatën gjashtëjavëshe të zgjedhjeve të përgjithshme. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved