ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/09/2019 21:24

Shkup, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë

Shkup, shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë
Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...
Top Channel | 10-Sep-2019 18:45
Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...

Ish-kolegët e Vangellovskit do të vendosin për ankesën e tij
Jovo Vangellovski ka afat prej 8 ditëve, në të cilat mundet të dorëzojë ankesë për shkarkim nga pozita kryetar i Gjykatës Supreme, vendimi është miratuar nga Këshilli i Prokurorëve Publik. Ankesën duhet ta dorëzojë deri ...
Shenja | 12-Sep-2019 12:58
Jovo Vangellovski ka afat prej 8 ditëve, në të cilat mundet të dorëzojë ankesë për shkarkim nga pozita kryetar i Gjykatës Supreme, vendimi është miratuar nga Këshilli i Prokurorëve Publik. Ankesën duhet ta dorëzojë deri ...

Vangellovski, tetë ditë afati për ankesë
Kryetari i deritanishëm i Supremës, Jovo Vangellovski, ka tetë ditë afat ku do të mund të ankohet për shkarkimin nga pozicioni, vendimi është marrë nga ana e Këshillit të prokurorëve publik. Ankesën Vangellovski duhet ...
TetovaSot | 12-Sep-2019 10:27
Kryetari i deritanishëm i Supremës, Jovo Vangellovski, ka tetë ditë afat ku do të mund të ankohet për shkarkimin nga pozicioni, vendimi është marrë nga ana e Këshillit të prokurorëve publik. Ankesën Vangellovski duhet ...

Shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë në Shkup
Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...
BalkanWeb | 10-Sep-2019 16:55
Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...

Vangellovski, tetë ditë afati për ankesë
Kryetari i deritanishëm i Supremës, Jovo Vangellovski, ka tetë ditë afat ku do të mund të ankohet për shkarkimin nga pozicioni, vendimi është marrë nga ana e Këshillit të prokurorëve publik. Ankesën Vangellovski duhet ...
Alsat-M | 12-Sep-2019 09:59
Kryetari i deritanishëm i Supremës, Jovo Vangellovski, ka tetë ditë afat ku do të mund të ankohet për shkarkimin nga pozicioni, vendimi është marrë nga ana e Këshillit të prokurorëve publik. Ankesën Vangellovski duhet ...

Komisioni për Politikë Ndëshkimore, vizitë studimore në SHBA
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...
InFokusi | 11-Sep-2019 12:39
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...

Komisioni për Politikë Ndëshkimore, vizitë studimore në ShBA
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...
Arbresh | 11-Sep-2019 12:36
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...

Komisioni për Politikë Ndëshkimore, vizitë studimore në SHBA
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...
Medial | 11-Sep-2019 12:24
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...

Vangellovski: Do të ankohem për shkarkimin tim
Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski për “A1on” tha se do të pres që ta merr vendimin për shkarkimin e tij, me çka do të paraqesë edhe ankesë. Ai shkurt u përgjigj se në procedurë ka pasur një numër ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 18:45
Kryetari i Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski për “A1on” tha se do të pres që ta merr vendimin për shkarkimin e tij, me çka do të paraqesë edhe ankesë. Ai shkurt u përgjigj se në procedurë ka pasur një numër ...

Komisioni për Politikë Ndëshkimore, vizitë studimore në SHBA
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...
Klan Kosova | 11-Sep-2019 12:17
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...

Komisioni për Politikë Ndëshkimore, vizitë studimore në SHBA
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...
Kosova Press | 11-Sep-2019 12:14
Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Politikë Ndëshkimore, bashkë me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj, kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Bahri ...

Publikohet pasuria e Kryetarit të Supremes Faik Arsllanit
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 12:14
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...

Ja sa është pasuria e Faik Arsllanit Kryetarit të Gjykatës Supreme
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 10:55
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...

Njihuni me pasurinë e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...
Flaka | 11-Sep-2019 09:59
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...

Shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë në Maqedoninë e Veriut
Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...
Lapsi | 10-Sep-2019 18:13
Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...

Pasuria e Faik Arsllanit, pasardhësit të Vangellovskit
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...
Alsat-M | 11-Sep-2019 09:58
Këshilli gjyqësor e ka shkarkuar Kryetarin e Supremes, Jovo Vangellovskin përshkak të shpërdorimit të detyrës zyrtare. Në vend të tij në gjykatën Supreme është emëruar gjykatës nga gjykata e njëjtë, Faik Arsllani. ...

Ky është shqiptari i parë në krye të Gjykatës Supreme në Maqedoni
Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski. Në seancën e sotme, Pas dy vitesh tentime të ...
Zeri | 10-Sep-2019 21:33
Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski. Në seancën e sotme, Pas dy vitesh tentime të ...

Shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë të Maqedonisë Veriore
Shkup, 10 shtator 2019 – Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të martën për ta shkarkuar kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski. Këshilli Gjyqësor e emëroi Faik Arsllanin ...
Illyriapress | 10-Sep-2019 20:28
Shkup, 10 shtator 2019 – Keshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të martën për ta shkarkuar kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski. Këshilli Gjyqësor e emëroi Faik Arsllanin ...

Gjykatësi shqiptar u zgjodh kryetar i Gjykatës Supreme në Maqedoni
Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski. Në seancën e sotme, Pas dy vitesh tentime të ...
Gazeta Express | 10-Sep-2019 17:52
Gjykatësi suprem, Faik Arsllani, është shqiptari i parë i cili është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Supreme, pas shkarkimit të kryetarit Jovo Vangellovski. Në seancën e sotme, Pas dy vitesh tentime të ...

Shkarkohet kryetari i Gjykatës së Lartë në Shkup
Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...
Arbresh | 10-Sep-2019 17:22
Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi njëzëri të marten për ta shkarkuar nga posti kryetarin e Gjykatës së Lartë, Jovo Vangellovski “për shkak të punës joprofesionale dhe të pandërgjegjshme”, ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved