ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/02/2020 10:05

Faktorët që kanë ndikuar në rritjen e vlerës së pronave, në bregdetin më magjik të rivierës shqiptare

Faktorët që kanë ndikuar në rritjen e vlerës së pronave, në bregdetin më magjik të rivierës shqiptare
mapo.al Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...
Mapo | 12-Sep-2019 11:07
mapo.al Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...

Studimi nga ekspertët, si rritet me 10-15% në vit vlera e pronës në resortin më elitar në vend
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 10:12
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...

Rritja e shpejtë e vlerës së pronës në resortin më të madh në Shqipëri
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...
BalkanWeb | 12-Sep-2019 09:52
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...

Rritja e shpejtë e vlerës së pronës në resortin më të madh në Shqipëri
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...
Medial | 12-Sep-2019 10:03
Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha dhe një proces i cili kërkon analizë të thellë, nga individët të cilët planifikojnë të bëjnë investime. Vazhdimisht ka patur diskutime dhe vlerësime të ...

Grupi Balfin në shifra, 5705 punonjës dhe 49,6 milionë euro paga e sigurime në 2019
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...
Lapsi | 11-Sep-2019 09:40
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...

Balfin në shifra, 5705 punonjës dhe 49,6 milionë euro paga e sigurime
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...
Gazeta Dita | 10-Sep-2019 16:44
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...

Grupi Balfin në shifra, 5705 punonjës dhe 49,6 milionë euro paga e sigurime në 2019
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...
GazetaTema | 10-Sep-2019 16:34
Investimet dhe punësimi janë dy hallka të të njëjtit zinxhir, por ato marrin më tepër vlerë, kur kryhen brenda një konglomerati biznesesh, ku mundësia për t’u zhvilluar profesionalisht dhe për të bërë karrierë, janë një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved