ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2020 02:11

Sindikata e Infermierëve nuk ndalet, kërkon përkrahje nga Avokati i Popullit për ta rritur koeficientin

Sindikata e Infermierëve nuk ndalet, kërkon përkrahje nga Avokati i Popullit për ta rritur koeficientin
Sindikata e Infermierëve nuk e ka ndërmend të ndalet në kërkesën e tyre për rritje të koeficientit. Kësaj radhe ata kanë kërkuar përkrahje edhe nga Avokati i Popullit për të arritur qëllimin e tyre, shkruan Gazeta ...
InFokusi | 11-Sep-2019 10:54
Sindikata e Infermierëve nuk e ka ndërmend të ndalet në kërkesën e tyre për rritje të koeficientit. Kësaj radhe ata kanë kërkuar përkrahje edhe nga Avokati i Popullit për të arritur qëllimin e tyre, shkruan Gazeta ...

Sindikata e Infermierëve kërkon përkrahjen e Avokatit të Popullit për rritjen e koeficientit
Sindikata e Infermierëve ka kërkuar përkrahje nga Avokati i Popullit për ndryshimin dhe rritjen e koeficientit për infermierët në Ligjin e ri për Pagat të miratuar në Kuvendin e Kosovës në fillim të këtij viti. ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 10:38
Sindikata e Infermierëve ka kërkuar përkrahje nga Avokati i Popullit për ndryshimin dhe rritjen e koeficientit për infermierët në Ligjin e ri për Pagat të miratuar në Kuvendin e Kosovës në fillim të këtij viti. ...

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 08:45
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

(VIDEO) Kryeministri paralajmëron rritje të reja të pagave
Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rritje të reja të pagave në administratën publike edhe përtej rritjeve të parapara në rishikimin më të ri të buxhetit. Ai thotë se rritja e deritanishme nuk është e mjaftueshme dhe ...
Shenja | 10-Sep-2019 16:55
Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rritje të reja të pagave në administratën publike edhe përtej rritjeve të parapara në rishikimin më të ri të buxhetit. Ai thotë se rritja e deritanishme nuk është e mjaftueshme dhe ...

Zaev: Investimi në kapitalin njerëzor njejtë i rëndësishëm sikur investimet kapitale
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës ...
Medial | 10-Sep-2019 14:01
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës ...

Zaev: Investimi në kapitalin njerëzor njejtë i rëndësishëm sikur investimet kapitale
Shkup, 10 shtator – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës së punës, por edhe ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 13:52
Shkup, 10 shtator – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës së punës, por edhe ...

Pagat që nga dhjetori me rritje- ja kush do të përfitojë
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Albportali | 10-Sep-2019 13:31
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Arbresh | 10-Sep-2019 10:06
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat që nga dhjetori me rritje
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
AlbInfo | 10-Sep-2019 09:46
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat që nga dhjetori me rritje- ja kush do të përfitojë
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Gazeta Observer | 10-Sep-2019 09:21
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat e sektorit publik, që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Indeks Online | 10-Sep-2019 09:02
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat që nga dhjetori me rritje, të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Gazeta Express | 10-Sep-2019 09:00
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Gazeta Ekonomia | 10-Sep-2019 09:00
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Bedri Hamza thotë se pagat u rritën ekskluzivisht nga PDK-ja
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...
Zeri | 10-Sep-2019 08:27
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...

Bedri Hamza thotë se pagat u rritën ekskluzivisht nga PDK-ja
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...
Gazeta Express | 10-Sep-2019 08:25
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...

Bedri Hamza: Rritja e pagave ndodhi ekskluzivisht nga PDK
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...
Indeks Online | 10-Sep-2019 08:17
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...

Bedri Hamza: Rritja e pagave ndodhi ekskluzivisht nga PDK
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...
Arbresh | 09-Sep-2019 23:56
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...

Bedri Hamza: Rritja e pagave ndodhi ekskluzivisht nga PDK
”Ne kemi deficit në tregtinë me mallra, por kemi suficit në shërbime. Fokusi ynë do të jetë përkrahja në sektorin privat sepse është kontribuesi më i madh në rritjen ekonomike. Gjatë kësaj periudhe ka pasur rritje të ...
Lajminet | 09-Sep-2019 23:50
”Ne kemi deficit në tregtinë me mallra, por kemi suficit në shërbime. Fokusi ynë do të jetë përkrahja në sektorin privat sepse është kontribuesi më i madh në rritjen ekonomike. Gjatë kësaj periudhe ka pasur rritje të ...

“Rritja e vazhdueshme e pagave në sektorin publik po ndikon në aftësinë konkurruese të sektorit privat”
Ashtu siç pritej, edhe në këto zgjedhje premtim në fushatën zgjedhore është rritja e pagave. Edhe pse ende zyrtarisht fushata nuk ka filluar, politikanët kanë filluar të bëjnë premtime. Por premtimi për rritje të pagave ...
Indeks Online | 09-Sep-2019 22:41
Ashtu siç pritej, edhe në këto zgjedhje premtim në fushatën zgjedhore është rritja e pagave. Edhe pse ende zyrtarisht fushata nuk ka filluar, politikanët kanë filluar të bëjnë premtime. Por premtimi për rritje të pagave ...

Bedri Hamza: Rritja e pagave ndodhi ekskluzivisht nga PDK, në program kemi fokus sektorin privat
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...
Klan Kosova | 09-Sep-2019 21:57
Ish-Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës në platfomën e saj ka në fokus përkrahjen ndaj sektorit privat pasi është kontribuesi më i madh i rritjes ekonomike në vend. ”Ne kemi ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved