ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2020 01:41

Kongresi i Elbasanit përmes ekspozitës fotografike në Muzeun Historik

Kongresi i Elbasanit përmes ekspozitës fotografike në Muzeun Historik
Kongresi i Elbasanit u thirr me nismen e klubit shqiptar te Selanikut, dhe u hap me 2 shtator te vitit 1909. Akti themelor i Kongresit te Elbasanit ishin Vendimet ose, siç u quajt ndryshe, Rezoluta prej 15 nenesh, qe u ...
ikub.al | 10-Sep-2019 21:25
Kongresi i Elbasanit u thirr me nismen e klubit shqiptar te Selanikut, dhe u hap me 2 shtator te vitit 1909. Akti themelor i Kongresit te Elbasanit ishin Vendimet ose, siç u quajt ndryshe, Rezoluta prej 15 nenesh, qe u ...

Rrugëtimi i shkrimit të gjuhës shqipe dhe Kongresi i Elbasanit
Muzeu Historik Kombëtar hapi dje ekspozitën me titull, “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe si dhe momente nga Kongresi i ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 09:26
Muzeu Historik Kombëtar hapi dje ekspozitën me titull, “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe si dhe momente nga Kongresi i ...

Rrugëtimi i shkrimit të gjuhës shqipe dhe Kongresi i Elbasanit përmes fotografisë
Muzeu Historik Kombëtar çeli për publikun dje ekspozitën me titull “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe, si dhe momente ...
Gazeta Observer | 10-Sep-2019 09:35
Muzeu Historik Kombëtar çeli për publikun dje ekspozitën me titull “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe, si dhe momente ...

Rrugëtimi i shkrimit të gjuhës shqipe dhe Kongresi i Elbasanit përmes fotografisë
Muzeu Historik Kombëtar çeli për publikun dje ekspozitën me titull “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe, si dhe momente ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 09:06
Muzeu Historik Kombëtar çeli për publikun dje ekspozitën me titull “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”. Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe, si dhe momente ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved