ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2020 02:11

Përgatitja e partizanëve për mësymje në Shqipërinë e Mesme dhe Veri

Përgatitja e partizanëve për mësymje në Shqipërinë e Mesme dhe Veri
Nga Veli Haklaj -Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR Ekzekutimi i kapiten Emin Oriza, Muharrem Çullhajt dhe Ali Abazit Më 24 qershor 1944, ...
Mapo | 11-Sep-2019 13:08
Nga Veli Haklaj -Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR Ekzekutimi i kapiten Emin Oriza, Muharrem Çullhajt dhe Ali Abazit Më 24 qershor 1944, ...

Skënder Mustafaj: 13 shatori, Çlirimi i qytetit të Beratit
Lufta për çlirimin e qytetit bëri që të bien në fushën e betejës 28 partizanë e 30 të plagosur 13 Shtatori çlirimi i qytetit të Beratit 75 vjet më parë,forcat partizane çliruan qytetin e Beratit. Kjo ishte një ngjarje e ...
Telegraf | 11-Sep-2019 13:04
Lufta për çlirimin e qytetit bëri që të bien në fushën e betejës 28 partizanë e 30 të plagosur 13 Shtatori çlirimi i qytetit të Beratit 75 vjet më parë,forcat partizane çliruan qytetin e Beratit. Kjo ishte një ngjarje e ...

Letra e drejtuesit komunist për Mahmut beun: Fitorja jonë po afron
Nga Veli Haklaj Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR Veprimi në terren i fuqive të Xhandarmërisë Në zhvillimet dinamike në Qarkun e Elbasanit, ...
Mapo | 10-Sep-2019 10:26
Nga Veli Haklaj Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR Veprimi në terren i fuqive të Xhandarmërisë Në zhvillimet dinamike në Qarkun e Elbasanit, ...

Ardhja e fuqive të Mehmet Shehut dhe sulmi ndaj Pogradecit
Nga Veli Haklaj -Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR III. Veprime të fuqive të Mehmet Shehut në Qarkun e Elbasanit Gjatë Operacionit të Dimrit, me ...
Mapo | 09-Sep-2019 17:54
Nga Veli Haklaj -Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR III. Veprime të fuqive të Mehmet Shehut në Qarkun e Elbasanit Gjatë Operacionit të Dimrit, me ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved