ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 22:12

Facebook krijon aplikacionin për ata që duan të gjejnë dashurin

Facebook krijon aplikacionin për ata që duan të gjejnë dashurin
Vitin e kaluar rrjeti social Facebook, prezantoi në një konferencë një aplikacion të ri, i quajtur “Facebook Dating”, që shërben për njohje të reja mes personave. Prej javës së kaluar ky aplikacion është vënë në ...
Lexo | 11-Sep-2019 21:08
Vitin e kaluar rrjeti social Facebook, prezantoi në një konferencë një aplikacion të ri, i quajtur “Facebook Dating”, që shërben për njohje të reja mes personave. Prej javës së kaluar ky aplikacion është vënë në ...

Arrin aplikacioni për takime në Facebook
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq më 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...
AlbInfo | 11-Sep-2019 20:22
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq më 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...

Nga viti i ardhshëm mund ta kërkoni dashurinë përmes Facebook-ut
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...
Indeks Online | 11-Sep-2019 20:04
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...

Arrin aplikacioni për takime në Facebook
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...
Gazeta Observer | 11-Sep-2019 19:49
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...

Arrin aplikacioni për takime në Facebook
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 18:28
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet. Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që ...

Arrin aplikacioni për takime në Facebook
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.
Kosova Press | 11-Sep-2019 18:17
Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Kemi mbingarkesë nxënësish – Raporti i 4-t më i lartë i nxënësve për mësues në Europë
Në Bashkimin Europian ka një mësues çdo 14.7 nxënës të arsimit bazë. Kjo normë varion ndjeshëm mes vendeve anëtare të unionit, nga 9 deri në 19. Po në Shqipëri sa është kjo normë? Referuar Të dhënave të vitit akademik ...
ScanTv | 11-Sep-2019 12:14
Në Bashkimin Europian ka një mësues çdo 14.7 nxënës të arsimit bazë. Kjo normë varion ndjeshëm mes vendeve anëtare të unionit, nga 9 deri në 19. Po në Shqipëri sa është kjo normë? Referuar Të dhënave të vitit akademik ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved