ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/04/2020 17:49

?FIBA e fton FBK-në për organizimin e një evropiani në Prishtinë

?FIBA e fton FBK-në për organizimin e një evropiani në Prishtinë
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë Përfaqësuese të reja në garat evropiane. Pesë ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 17:01
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë Përfaqësuese të reja në garat evropiane. Pesë ...

FIBA e fton FBK-në për organizimin e një evropiani në Prishtinë
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat evropiane. Pesë ...
Flaka | 10-Sep-2019 19:54
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat evropiane. Pesë ...

FIBA e fton FBK-në për organizimin e një Evropiani në Prishtinë
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë Përfaqësuese të reja në garat evropiane. 5 ...
EkonomiaOnline | 10-Sep-2019 16:44
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë Përfaqësuese të reja në garat evropiane. 5 ...

FIBA e fton FBK-në për organizimin e një Europiani në Prishtinë
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat europiane. Pesë ...
Klan Kosova | 10-Sep-2019 16:44
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat europiane. Pesë ...

FIBA e fton FBK-në për organizimin e një evropiani në Prishtinë
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat evropiane.
Kosova Press | 10-Sep-2019 16:44
Federata Ndërkombëtare e Basketbollit (FIBA) e ka njoftuar Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK), që edhe në verën e ardhshme, do të jetë pjesëmarrëse me gjashtë përfaqësuese të reja në garat evropiane.

Ambasadori Abbott: Liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...
EkonomiaOnline | 10-Sep-2019 14:37
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...

Ambasadori Abbott: Liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...
Arbresh | 10-Sep-2019 14:34
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...

Ambasadori Abbott: Liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...
Klan Kosova | 10-Sep-2019 14:34
Ambasadori i ri i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se liria e medias është element kyç për çdo shoqëri të hapur. Abbott ka thënë se njerëzit duhet lejuar që të diskutojnë dhe debatojnë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved