ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/02/2020 01:21

Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania

Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...
GazetaTema | 11-Sep-2019 12:54
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...

DW: Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...
Telegraf | 11-Sep-2019 13:15
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...

DW: Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
mapo.al Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga ...
Mapo | 11-Sep-2019 12:24
mapo.al Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga ...

DW: Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...
BalkanWeb | 11-Sep-2019 12:15
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...

Keni në plan të ikni në Greqi? Kujdes me dokumentat
261 shtetas shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Shengen nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kapshticës. Një gjë e tillë bëhet me dije nga burime zyrtare prane Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit në ...
VizionPlus | 11-Sep-2019 09:48
261 shtetas shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Shengen nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kapshticës. Një gjë e tillë bëhet me dije nga burime zyrtare prane Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit në ...

Riatdhesohen nga vendet e BE në Rinas 104 shqiptarë
Vijonë operacionet për riatdhesimin e shqiptarëve të cilëve u është refuzuar azili në vendet e BE-së. Policia e Shtetit njofton se janë riatdhesuar 104 shqiptarë nga të cilët, 15 nga Franca, 5 nga Belgjika dhe 84 nga ...
Telegraf | 10-Sep-2019 17:01
Vijonë operacionet për riatdhesimin e shqiptarëve të cilëve u është refuzuar azili në vendet e BE-së. Policia e Shtetit njofton se janë riatdhesuar 104 shqiptarë nga të cilët, 15 nga Franca, 5 nga Belgjika dhe 84 nga ...

Shqipëria e para për tu dëbuar nga Gjermania
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...
Lajmi i Fundit | 11-Sep-2019 12:49
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...

Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...
Lajminet | 11-Sep-2019 12:36
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...

Shkruan DW: Shqipëria e para në listën e 11.500 të dëbuarve nga Gjermania gjatë këtij viti
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 12:27
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...

Shqipëria rënditet e para për debim nga Gjermania
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...
AlbInfo | 11-Sep-2019 12:24
Nga Gjermania janë dëbuar afër se 11.500 vetë në gjysmën e parë të vitit 2019. Një rritje e vogël kjo krahasuar me një vit më parë. Kjo është përgjigja që qeveria gjermane i dha në gusht kërkesës së bërë nga partia e ...

Kërkuan azil në vendet e BE-së, riatdhesohen 104 shqiptarë
Riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë, të cilët kishin shkelur rregullat e qëndrimit në BE apo kishin kërkuar azil. Ata kishin shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, në shtetet e Francës, Belgjikës dhe ...
ABCNews | 10-Sep-2019 19:01
Riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë, të cilët kishin shkelur rregullat e qëndrimit në BE apo kishin kërkuar azil. Ata kishin shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, në shtetet e Francës, Belgjikës dhe ...

DW: Shqipëria ndër vendet e para për dëbime nga Gjermania
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...
Medial | 11-Sep-2019 12:17
Njerëzit nga Ballkani mund të jetojnë në Gjermani vetëm në kuadër të qëndrimit me leje pune. Rregullorja e Ballkanit e mundëson këtë. Shanset për azil janë gati zero. Dëbimet vazhdojnë edhe në shtator. Nga Gjermania ...

Keni në plan të ikni në Greqi? Kujdes me dokumentat
261 shtetas shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Shengen nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kapshticës. Një gjë e tillë bëhet me dije nga burime zyrtare prane Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit në ...
Medial | 11-Sep-2019 10:05
261 shtetas shqiptarë nuk janë lejuar të hyjnë në Zonën Shengen nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kapshticës. Një gjë e tillë bëhet me dije nga burime zyrtare prane Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit në ...

Riatdhesohen 104 shqiptarë nga Franca dhe Gjermania
Riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë, të cilët kishin shkelur rregullat e qëndrimit në BE apo kishin kërkuar azil. Mesditën e sotme nëpërmjet dy charterave nga Franca dhe Gjermania, në kuadër të fluturimit të përbashkët ...
Lapsi | 10-Sep-2019 15:49
Riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë, të cilët kishin shkelur rregullat e qëndrimit në BE apo kishin kërkuar azil. Mesditën e sotme nëpërmjet dy charterave nga Franca dhe Gjermania, në kuadër të fluturimit të përbashkët ...

BE riatdheson 104 shtetas shqiptarë
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...
Flaka | 10-Sep-2019 19:44
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...

BE riatdheson 104 shtetas shqiptarë
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 15:31
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...

Kishin shkelur rregullat e qëndrimit në BE, riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...
AlbInfo | 10-Sep-2019 16:20
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe Gjermaninë. ...

Riatdhesohen 104 shtetas shqiptarë nga BE
Një operacion tjetër riatdhesimi i shtetasve shqiptarë është finalizuar këtë të martë, FROTEX në bashkëpunim me autoritet franceze, belge dhe gjermane, si dhe me mbështetjen e eskortës shqiptare, u riatdhesuan 104 ...
Gazeta Dita | 10-Sep-2019 15:38
Një operacion tjetër riatdhesimi i shtetasve shqiptarë është finalizuar këtë të martë, FROTEX në bashkëpunim me autoritet franceze, belge dhe gjermane, si dhe me mbështetjen e eskortës shqiptare, u riatdhesuan 104 ...

Shkelin rregullat e qëndrimit në BE, riatdhesohen 104 shqiptarë
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve shqiptarë, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe ...
Arbresh | 10-Sep-2019 15:36
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve shqiptarë, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe ...

Shkelin rregullat e qëndrimit në BE, riatdhesohen 104 shqiptarë
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve shqiptarë, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe ...
Indeks Online | 10-Sep-2019 15:32
Një tjetër operacion riatdhesimi i shtetasve shqiptarë, që kanë kërkuar azil apo kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen, është finalizuar ditën e sotme në bashkëpunim me Francën, Belgjikën dhe ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved