ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 06:15

Seanca gjyqësore për rastet “Titanik” dhe “Titanik 3”

Seanca gjyqësore për rastet “Titanik” dhe “Titanik 3”
Në Gjykatën Penale në Shkup për sot janë planifikuar të vazhdojnë gjykimet për rastet e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Në seancën e fundit për rastin “Titanik” i cili ka të bëjë me parregullsi zgjedhore, u prezantuan ...
Telegrafi | 22-Jan-2019 08:23
Në Gjykatën Penale në Shkup për sot janë planifikuar të vazhdojnë gjykimet për rastet e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Në seancën e fundit për rastin “Titanik” i cili ka të bëjë me parregullsi zgjedhore, u prezantuan ...

Sot vijojnë seancat gjyqësore për rastet “Titanik” dhe “Titanik 3”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Seanca e fundit për rastin “Titanik” u anulua për shkak të mungesës së gjykatësit Ognen Stavrev. përfaqësuese ...
Flaka | 19-Aug-2019 09:00
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Seanca e fundit për rastin “Titanik” u anulua për shkak të mungesës së gjykatësit Ognen Stavrev. përfaqësuese ...

Seanca gjyqësore për rastet “Titanik” dhe “Titanik 3”
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Seanca e fundit për rastin “Titanik” u anulua për shkak të mungesës së gjykatësit Ognen Stavrev. përfaqësuese ...
Shenja | 19-Aug-2019 08:48
Në Gjykatën Penale në Shkup sot do të mbahen seanca gjyqësore për lëndët e PSP-së “Titanik” dhe “Titanik 3”. Seanca e fundit për rastin “Titanik” u anulua për shkak të mungesës së gjykatësit Ognen Stavrev. përfaqësuese ...

Shtyhet seanca gjyqësore për rastin “Titanik”
Për shkak të mungesës së anëtarit të Këshillit Gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...
Gazeta Observer | 16-Aug-2019 15:28
Për shkak të mungesës së anëtarit të Këshillit Gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...

Është shtyrë seanca për rastin “Titanik”
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...
Shenja | 16-Aug-2019 13:14
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...

Mungon anëtari i këshillit gjyqësor, shtyhet seanca gjyqësore për rastin “Titanik”
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...
Gazeta Express | 16-Aug-2019 12:35
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...

Anulohet seanca e sotme për rastin “Titanik”, mungoi gjykatësi Ognen Stavrev
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësit Ognen Stavrev, është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën Penale në Shkup për lëndën “Titanik”. Nga Gjykata Penale informuan se Stavrev ka munguar për ...
Telegrafi | 16-Aug-2019 11:41
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësit Ognen Stavrev, është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën Penale në Shkup për lëndën “Titanik”. Nga Gjykata Penale informuan se Stavrev ka munguar për ...

Shtyhet seanca gjyqësore për rastin “Titanik”
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...
Alsat-M | 16-Aug-2019 12:01
Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga Gjykata penale informuan ...

Vazhdon gjykimi për lëndën “Titanik”
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Penale Themelore Shkup. Kjo është seanca e tretë gjyqësore për lëndën “Titanik” këtë javë pas pushimit gjyqësor ...
Shenja | 16-Aug-2019 11:16
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Penale Themelore Shkup. Kjo është seanca e tretë gjyqësore për lëndën “Titanik” këtë javë pas pushimit gjyqësor ...

Shtyhet gjykimi për rastin “Titanik”
Shkup, 16 gusht 2019 (MEDIAL) – Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale ...
Medial | 16-Aug-2019 11:15
Shkup, 16 gusht 2019 (MEDIAL) – Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale ...

Shtyhet gjykimi për rastin “Titanik”
Shkup, 16 gusht – Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga ...
Koha.mk | 16-Aug-2019 11:08
Shkup, 16 gusht – Për shkak të mungesës së anëtarit të këshillit gjyqësor, gjykatësi Ognen Stavrev është shtyrë seanca e sotme në Gjykatën penale në Shkup për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Nga ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved