ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/09/2019 06:05

Sezon rekord i turizmit në Ulqin

Sezon rekord i turizmit në Ulqin
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...
Zeri | 18-Aug-2019 23:31
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...

Sezon rekord i turizmit në Ulqin
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...
Arbresh | 18-Aug-2019 23:21
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...

Sezon rekord i turizmit në Ulqin
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...
Indeks Online | 18-Aug-2019 23:11
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...

Sezon rekord i turizmit në Ulqin
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...
Gazeta Express | 18-Aug-2019 23:11
Sipas të dhënave të fundit, në datën 9 gusht kishte 59.529 turistë në Ulqin. Kjo është një rritje prej 30% në krahasim me të njejtën periudhë të vitit të kaluar. “Shumica e turistëve kanë pasur akomodim privat”, thotë ...

Ja numri i turistëve që “pushtuar” Ulqinin (Shifrat)
Në Rivierën e Ulqinit në mesin e gushtit pushojnë rreth 40 për qind më shumë mysafirë të evidentuar se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, gjithsej janë të ...
Ina-Online | 17-Aug-2019 16:27
Në Rivierën e Ulqinit në mesin e gushtit pushojnë rreth 40 për qind më shumë mysafirë të evidentuar se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar, njoftohet nga Organizata Turistike. Siç theksohet, gjithsej janë të ...

Zhvillimi i turizmit nxit kreditimin
Kreditimi po nxit zhvillimin e turizmit. Tremujori i dytë i këtij viti shënoi rritje të portofolit të kreditimit për sektorin e tregtisë, ku dominoi huadhënia për hotele dhe restorante. Banka e Shqipërisë në raportin e ...
AlbInfo | 17-Aug-2019 13:21
Kreditimi po nxit zhvillimin e turizmit. Tremujori i dytë i këtij viti shënoi rritje të portofolit të kreditimit për sektorin e tregtisë, ku dominoi huadhënia për hotele dhe restorante. Banka e Shqipërisë në raportin e ...

Rriten të ardhurat dhe shpenzimet e familjeve bullgare në TM2 të 2019
Të ardhurat totale për person në një familje bullgare në tremujorin e dytë të 2019 shkojnë në 791 euro. Në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti ë parë, ato kanë shënuar një rritje prej 4.9 për qind, raporton ...
Monitor | 16-Aug-2019 13:13
Të ardhurat totale për person në një familje bullgare në tremujorin e dytë të 2019 shkojnë në 791 euro. Në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti ë parë, ato kanë shënuar një rritje prej 4.9 për qind, raporton ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved