ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/10/2019 19:11

Punëtorët nga Ballkani po japin kontribut për tregun gjerman të punës

Punëtorët nga Ballkani po japin kontribut për tregun gjerman të punës
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...
Telegrafi | 19-Aug-2019 08:22
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...

Gjermania i falet punëtorëve nga Ballkani, japin kontribut të madh në tregun e punës
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...
Politiko | 17-Aug-2019 21:32
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...

Gjermania, ëndrra e ballkanasve, mijëra punëkërkues për punë të ndryshme
Ekonomia gjermane ka rezultuar një mbështetje kryesore për punëkërkuesit ballkanikë. Nga fillimi i këtij viti janë regjistruar 100.000 persona që punojnë në punë të thjeshta, dhe afërsisht 60.000 të tjerë në punë të ...
VizionPlus | 17-Aug-2019 12:31
Ekonomia gjermane ka rezultuar një mbështetje kryesore për punëkërkuesit ballkanikë. Nga fillimi i këtij viti janë regjistruar 100.000 persona që punojnë në punë të thjeshta, dhe afërsisht 60.000 të tjerë në punë të ...

Emigrantët ballkanas, më shumë në ndërtimtari, pastrim e shëndetësi
Në intervistën për ‘DW’, Thöne deklaron se përveç ndërtimit, janë sektorët e pastrimit dhe shëndetësisë, ku ballkanasit punësohen më shumë në Gjermani. “Shumë prej tyre janë të punësuar në sektorin e ndërtimit, një ...
AlbInfo | 17-Aug-2019 20:42
Në intervistën për ‘DW’, Thöne deklaron se përveç ndërtimit, janë sektorët e pastrimit dhe shëndetësisë, ku ballkanasit punësohen më shumë në Gjermani. “Shumë prej tyre janë të punësuar në sektorin e ndërtimit, një ...

Emigrantët ballkanas në Gjermani punojnë më shumë në ndërtimtari, pastrim e shëndetësi
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...
Arbresh | 17-Aug-2019 19:26
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...

Punëtorët nga Ballkani japin kontribut të madh për tregun gjerman të punës
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...
Arbresh | 17-Aug-2019 15:43
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...

Çka punojnë emigrantët nga Ballkani në Gjermani
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...
AlbInfo | 17-Aug-2019 12:40
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...

Ndërtimi, pastrimi dhe shëndetësia sektorët ku ballkanasit punojnë në Gjermani
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë se specifike për ta është se i gjen më ...
EkonomiaOnline | 17-Aug-2019 12:13
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë se specifike për ta është se i gjen më ...

Punëtorët nga Ballkani japin kontribut të madh për tregun gjerman të punës
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...
Portalb | 17-Aug-2019 12:01
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Deutsche Welle: ...

Punëtorët nga Ballkani janë pjesë e rëndësishme e tregun gjerman të punës
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. DWe: Zoti ...
Illyriapress | 17-Aug-2019 10:35
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. DWe: Zoti ...

Këta janë sektorët në Gjermani ku më së shumti po punësohen emigrantë nga Ballkani
Në intervistën për ‘DW’, Thöne deklaron se përveç ndërtimit, janë sektorët e pastrimit dhe shëndetësië ku ballkanasit punësohen më shumë në Gjermani. “Shumë prej tyre janë të punësuar në sektorin e ndërtimit, një numër ...
Lajminet | 17-Aug-2019 10:23
Në intervistën për ‘DW’, Thöne deklaron se përveç ndërtimit, janë sektorët e pastrimit dhe shëndetësië ku ballkanasit punësohen më shumë në Gjermani. “Shumë prej tyre janë të punësuar në sektorin e ndërtimit, një numër ...

Nga marrja e kontratës tek rreziqet, eksperti tregon si fitohet një vend pune nga qytetarët e ardhur Ballkani në Gjermani
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Zoti Geis-Thöne, ...
GazetaTema | 17-Aug-2019 09:39
Rregulloja e Ballkanit Perëndimor ka sjellë qindra mijëra punëtorë nga vendet e rajonit në Gjermani. Por si i shikon ata ekonomia gjermane? Eksperti Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. Zoti Geis-Thöne, ...

Eksperti gjerman Geis-Thöne: Ja çka punojnë në Gjermani të ardhurit nga Ballkani
Eksperti gjerman për çështje ekonomike, Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. lidhur me tregun e punës në Gjermani, nga punëtorët e vendeve të Ballkanit. “Do të thoja që pjesa më e madhe e punëtorëve nga ...
Ina-Online | 17-Aug-2019 10:17
Eksperti gjerman për çështje ekonomike, Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. lidhur me tregun e punës në Gjermani, nga punëtorët e vendeve të Ballkanit. “Do të thoja që pjesa më e madhe e punëtorëve nga ...

Ekonomisti gjerman tregon se çka punojnë emigrantët nga Ballkani në Gjermani
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...
Gazeta Express | 17-Aug-2019 10:14
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...

'Emigrantët nga Ballkani në Gjermani punojnë më së shumti në ndërtimtari dhe pastrim'
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...
Zeri | 17-Aug-2019 09:31
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...

Ndërtimi dhe pastrimi, sektorët kryesorë ku emigrantët nga Ballkani punësohen në Gjermani
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...
Top Channel | 17-Aug-2019 08:59
Wido Geis-Thöne, ekonomist në Institutin e Ekonomisë Gjermane me qendër në Köln, kur pyetet se çfarë i dallon punëtorët nga Ballkani nga ata që vijnë nga vende të tjera, thotë: “Specifike për ta është se i gjen më shumë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved